Εικοστή τρίτη μέρα κινητοποιήσεων για τους δημοτικούς αστυνομικούς έξω από το υπουργείο Eσωτερικών ζητώντας από την κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματα τους.
Οι δημοτικοί αστυνομικοί εδώ και 23 μέρες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους... κομμένους 226 συναδέλφους τους έχουν στήσει σκηνές στην πλατεία Κλαυθμώνος απέναντι από το υπουργείο Εσωτερικών.
Κλείσιμο
Αυτό που ζητούν είναι να ανοίξουν οι 189 θέσεις που ήδη υπάρχουν και δεν έχουν καλυφθεί ακόμη για τους 226 εργαζόμενους που έμειναν εκτός και οι πάνω από 50 ετών να επιστρέψουν στους δήμους τους -πρόκειται για 35 άτομα στο σύνολο των 226.
Όσον αφορά στις 189 θέσεις, είναι εκείνες που είχε προκηρύξει το υπουργείο Δικαιοσύνης και λόγω εσωτερικών θεμάτων του υπουργείου έχουν μείνει κενές.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.