Σοκ έχει προκαλέσει στην κλειστή κοινωνία της κοινότητας Γοργόνα στην Ξάνθη το πρωτοφανές μακελειό μεταξύ ανήλικων παιδιών, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 14χρονου και ενός 17χρονου με μαχαίρι! Ο επίσης ανήλικος δράστης συνελήφθη μετά από καταδίωξη.
Όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας μπροστά στα μάτια των κατοίκων του χωριού, όταν τα τρία συγχωριανόπουλα άρχισαν να καβγαδίζουν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια. Ξαφνικά, ο ένας 17χρονος έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε με αυτό έναν συνομήλικό του με τον οποίο έχει προσωπικές διαφορές! Αμέσως μετά, τραυμάτισε και έναν 14χρονο που προσπάθησε να παρέμβει και εξαφανίστηκε τρέχοντας, αν και ήταν και αυτός ελαφρά τραυματισμένος.
Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή και κατάφερε να εντοπίσει τον ανήλικο μαχαιροβγάλτη στην επαρχιακή οδό Ξάνθης- Εχίνου. Ο 17χρονος κρατείται και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, ενώ τα θύματα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.