Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες φόρες ένα συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας διανομέας να δέχεται επίθεση από δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι. Το περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκηκαι ο λόγος της επίθεσης φαίνεται να ήταν μία παρατήρηση που έκανε ο διανομέας για παραβίαση του Κ.Ο.Κ.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο του Alpha, τα δύο άτομα κατεβαίνουν από το μηχανάκι και ξυλοκοπούν τον διανομέα φαγητού, ο οποίος πέφτει αναίσθητος στο οδόστρωμα. Το επεισόδιο σημειώθηκε στη μέση του δρόμου στη συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή και 28ης Οκτωβρίου την ώρα που ο διανομέας εκτελούσε δρομολόγιο για να παραδώσει μία παραγγελία.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς