Ο δικηγόρος της άτυχης γυναίκας Απόστολος Λύτρας είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ πως, όταν την ενημέρωσε ποια είναι η γυναίκα που συνελήφθη, εκείνη «πάγωσε» και πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να του απαντήσει ότι την γνωρίζει και πως δεν θα μπορούσε να πάει σε εκείνη το μυαλό της.
Η Ιωάννα του είπε ότι είναι απλά μια γνωστή της που την έχει δει πολύ λίγες φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και πως το «τρίτο πρόσωπο» ούτε καν το γνωρίζει. Αυτός είναι και ο λόγος που ποτέ δεν ανέφερε το όνομά της ούτε στον δικηγόρο της, αλλά ούτε και στις αρχές.
Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι όντως πριν από δυο χρόνια η Ιωάννα είχε δεχθεί μήνυμα από την 35χρονηαλλά δεν ήταν απειλητικό αλλά μάλλον ήπιο.
«Το μήνυμα το οποίο δέχθηκε ήταν άνευ σημασίας για να φτάσουμε στο σημείο να το πει στην αστυνομία. Και ακούστε και το πιο σημαντικό, αυτή η διαδικασία έγινε πριν από δύο χρόνια».
«Δεν είναι κάτι περίπλοκο. Της έστειλε ένα μήνυμα ''αν γνωρίζεις τον τάδε'', η Ιωάννα απάντησε "όχι απλά μου έστειλε αίτημα φιλίας" αυτός ήταν ο διάλογος», τόνισε ο δικηγόρος του θύματος. Ειδήσεις σήμερα:
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.