Ποτέ μην τα βάζεις με έναν ελέφαντα!

Ποτέ μην τα βάζεις με έναν ελέφαντα!

Μεγάλο μάθημα πήρε ένας θηλυκός ιπποπόταμος που χρειάστηκε να τα βάλει με έναν ελέφαντα που πλησίασε απειλητικά το μικρό της, αλλά βρέθηκε να... ίπταται από την επίθεση του σαφώς πιο μεγαλόσωμου αντιπάλου

Ποτέ μην τα βάζεις με έναν ελέφαντα!
Στο επίκεντρο η ενίσχυση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού
Ποτέ μην τα βάζεις με έναν ελέφαντα!
Οι ιπποπόταμοι είναι γνωστό ότι αποτελούν ένα από τα πιο επικίνδυνα ζώα στον κόσμο, πολύ περισσότερο δε όταν χρειαστεί να προστατεύσουν τα μικρά τους. Ακόμη κι αυτοί όμως σηκώνουν τα χέρια ψηλά όταν πρέπει να αντιμετωπίσουν έναν ελέφαντα.

Αυτό συνέβη στην περίπτωση ενός θηλυκού ιπποπόταμου που χρειάστηκε να τα βάλει με έναν ελέφαντα που πλησίασε απειλητικά το μικρό της, αλλά βρέθηκε να... ίπταται από την επίθεση του σαφώς πιο μεγαλόσωμου αντιπάλου.

Κλείσιμο
Το περιστατικό αποθανάτισε με το φακό του ο 40χρονος φωτογράφος άγριας φύσης  Rian Van Schalkwyk στο Erindi Private Game Reserve στο Windhoek της Ναμίμπια.

Ο 40χρονος ζει μόνιμα στην μικρή πόλη Rundu, στα σύνορα με την Αγκόλα μαζί με τη σύζυγό του Bonnie . Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την περασμένη  Κυριακή  όταν μετά το γεύμα πήγε μια βόλτα έξω από την πόλη.
 
"Φωτογράφιζα μια ομάδα ιπποπόταμων που απολάμβαναν το μπάνιο τους. Στην περιοχή βρισκόταν και μια ομάδα από ελέφαντες. Όταν προσπάθησαν να πλησιάσουν απειλητικά ένα ιπποποταμάκι, η μητέρα του, προσπάθησε να το προστατεύσει" και προσθέτει: "Στη συνέχεια , ο ελέφαντας απλά στάθηκε εκεί και κουνούσε το κεφάλι του. Ο ιπποπόταμος υποχώρησε στο νερό."
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης