Σε νέα χαμηλά οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων

Σε νέα χαμηλά οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων

Σήμερα η απόδοση του 10ετούς ομολόγων κινείται στην περιοχή του 4,34% έχοντας φθάσει νωρίτερα στο 4,319%, που είναι το χαμηλότερο επίπεδο τουλάχιστον από το Μάρτιο του 2008

Σε νέα χαμηλά οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων
Σε νέα πολυετή χαμηλά κινούνται οι αποδόσεις των ελληνικών κρατικών ομολόγων καθώς συνεχίζεται το επενδυτικό ενδιαφέρον στον απόηχο της επίτευξης τεχνικής συμφωνίας με τους θεσμούς αλλά και τα θετικά μηνύματα από τις επαφές του Ευκλείδη Τσακαλώτου με ξένους επενδυτές στη Νέα Υόρκη.

Σήμερα η απόδοση του 10ετούς ομολόγων κινείται στην περιοχή του 4,34% έχοντας φθάσει νωρίτερα στο 4,319%, που είναι το χαμηλότερο επίπεδο τουλάχιστον από το Μάρτιο του 2008. Παράλληλα η απόδοση του ομολόγου διετούς διάρκειας κινείται στο 2,12% έχοντας φθάσει νωρίτερα στο 2,056%.

Στο θετικό κλίμα για τα ελληνικά ομόλογα συμβάλει και η αναζήτηση αποδόσεων απ' την επενδυτική κοινότητα μιας και οι δυνατότητες που υπάρχουν στα ελληνικά χρεόγραφα είναι πολλές με βάση τα επίπεδα που κινούνται όλα τα υπόλοιπα κρατικά ομόλογα των χωρών μελών της Ευρωζώνης.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης