Βαλαβάνη: Η ρύθμιση-εξπρές τελειώνει σήμερα

Βαλαβάνη: Η ρύθμιση-εξπρές τελειώνει σήμερα

Ο συνολικός απολογισμός για την εισαγωγική, εκτός ρύθμισης, μερική ή ολική καταβολή χρεών που λήγει σήμερα, θα δημοσιοποιηθεί, πριν το τέλος της επόμενης εβδομάδας, επισημαίνει η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών

Βαλαβάνη: Η ρύθμιση-εξπρές τελειώνει σήμερα
Η ρύθμιση-εξπρές τελειώνει σήμερα Παρασκευή, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, προσθέτοντας ότι είναι νομικά αδύνατη η παράταση της προθεσμίας, επειδή στο νόμο δεν υπάρχει σχετική εξουσιοδοτική εντολή.

«Ισχύει, όμως, ήδη η ρύθμιση έως 100 δόσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Οι φορολογούμενοι, οι οποίοι χρειάζονται τη βοήθεια ΔΟΥ, μπορούν να απευθύνονται σε αυτές. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ρύθμισης, την οποία αναμένεται να χρησιμοποιήσει η συντριπτική πλειοψηφία όσων ενταχθούν, θα ξεκινήσει τη λειτουργία της αμέσως μετά το Πάσχα, καθώς χρειάζονται είκοσι περίπου μέρες από την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου για την κατασκευή της.

Ο συνολικός απολογισμός  για την εισαγωγική, εκτός ρύθμισης, μερική ή ολική καταβολή χρεών που λήγει σήμερα, θα δημοσιοποιηθεί, πριν το τέλος της επόμενης εβδομάδας», επισημαίνει η κ. Βαλαβάνη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης