Κυβέρνηση: «Θα ανοίξουν όλα τα θέματα»με την τρόικα

Κυβέρνηση: «Θα ανοίξουν όλα τα θέματα»με την τρόικα

Ολοκληρώθηκαν οι επαφές Χαρδούβελη με τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς - Θα πάμε καλά γιατί είμαστε σοβαροί και καλά προετοιμασμένοι, το μήνυμα του υπουργού Οικονομικών

Κυβέρνηση: «Θα ανοίξουν όλα τα θέματα»με την τρόικα
Διαδοχικές επαφές με υπουργούς που εμπλέκονται στη διαπραγμάτευση με την Τρόικα, καθώς και δύο συναντήσεις με τον πρωθυπουργό είχε σήμερα ο υπουργός των Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, προκειμένου να υπάρξει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός, εν όψει της άφιξης των εκπροσώπων των δανειστών στην Αθήνα.

Περί τις 6 το απόγευμα ολοκληρώθηκε ο κύκλος συναντήσεων του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, με υπουργούς της κυβέρνησης, για την προετοιμασία της πρώτης σύσκεψης με την Τρόικα. Ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας, ο υπουργός Οικονομικών μετέβη εκ νέου στο Μέγαρο Μαξίμου, για να ενημερώσει σχετικά τον πρωθυπουργό.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο υπουργός Οικονομικών είπε στους δημοσιογράφους ότι η μόνη σοβαρή ενημέρωση είναι αυτή που βγαίνει από το υπουργείο Οικονομικών, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά καθώς «είμαστε σοβαροί και καλά προετοιμασμένοι. Θα πάμε πάρα πολύ καλά». 
Κλείσιμο

Κορυφαίος αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών ανέφερε πως στην πρωινή συνάντηση που θα έχουν αύριο με την Τρόικα, "θα ανοίξουν όλα τα θέματα" και όχι μόνο η πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού.

Αύριο, Τρίτη, εξάλλου θα πραγματοποιηθεί και η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.

Την Τετάρτη, οι επικεφαλής της Τρόικας θα έχουν συναντήσεις με τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη και Ανάπτυξης, Νίκο Δενδια, ενώ την Πέμπτη θα συναντηθούν με τον κ. Χαρδούβελη και τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης