«The Hunger Games: Catching Fire»: Δυναμικό ξεκίνημα

«The Hunger Games: Catching Fire»: Δυναμικό ξεκίνημα

Το «The Hunger Games: Catching Fire» μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας της Αμερικανίδας συγγραφέως Suzanne Collins. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη αυτήν τη φορά βρίσκεται ο Francis Lawrence

«The Hunger Games: Catching Fire»: Δυναμικό ξεκίνημα
Τα 25, 2 εκατομμύρια δολάρια, νούμερο-ρεκόρ, έφτασαν οι εισπράξεις της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής ταινίας επιστημονικής φαντασίας «The Hunger Games: Catching Fire» στις νυχτερινές προβολές των 3 προηγούμενων ημερών στην Αμερική.

H Katniss (Jennifer Lawrence) και ο Peeta (Josh Hutcherson) επιστρέφουν στα σπίτια τους μετά την απρόσμενη νίκη τους στους 74ους Αγώνες Πείνας. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως έπρεπε να είναι και πολύ σύντομα οι ισορροπίες θα ανατραπούν καθώς είναι υποχρεωμένοι να πάρουν μέρος σε ένα «Victory Tour» περνώντας από όλες τις επαρχίες και αφήνοντας πίσω τους για ακόμη μία φορά τους στενούς τους φίλους και τις οικογένειές τους.
Κλείσιμο

Το «The Hunger Games: Catching Fire» μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας της Αμερικανίδας συγγραφέως Suzanne Collins. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη αυτήν τη φορά βρίσκεται ο Francis Lawrence.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης