Σινεμά κάτω από τα αστέρια στην ταράτσα του bios

Σινεμά κάτω από τα αστέρια στην ταράτσα του bios

Καλοκαιρινές κινηματογραφικές νύχτες στις σεζ-λονγκ της ταράτσας του bios

Σινεμά κάτω από τα αστέρια στην ταράτσα του bios
Το BIOS και ο Γιώργος Δημητρακόπουλος παρουσιάζουν για 5η συνεχόμενη χρονιά, το πρότζεκτ των Sssh! Silent Movies, μια σειρά από προβολές και μουσική στην ταράτσα του bios με την πλατφόρμα των ακουστικών Sssh! Silent Show.

Οι θεατές που θα βρεθούν στην ταράτσα του bios, μπορούν να προμηθευτούν τα ειδικά ασύρματα ακουστικά από τους ανθρώπους του Sssh! Silent Show, επιλέγοντας κάθε φορά ανάμεσα στον ήχο της ταινίας ή το live DJ set που παίζει ζωντανά στο δεύτερο κανάλι των ακουστικών στη διάρκεια της ταινίας.

Μια σινεφίλ συμμετοχική εμπειρία πρόσληψης αγαπημένων ταινιών από το 1927 μέχρι το 1997 που επικεντρώνεται στη διαφορετικότητα της συνθήκης προβολής της. Τις ταινίες και τη μουσική επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.

Την Τετάρτη 8 Ιουλίου, ολοκληρώνεται  η ενότητα Teenage Kicks με την πολυσυζητημένη ταινία του Larry Clark, Kids, ταινία που συνδέθηκε με την εφηβική κουλτούρα των 90s.

Όταν το Kids κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1995, προκάλεσε αίσθηση σε κοινή γνώμη και κριτικούς με αντιφατικές αντιδράσεις και σχόλια για τον ωμό τρόπο που αποτυπώνει την urban σύγχρονη ζωή των εφήβων της εποχής.
Κλείσιμο

Το Kids ήταν η φιλοδοξία του Larry Clark να κάνει τη μεγαλύτερη αμερικάνικη teen movie όλων των εποχών και έκανε το casting με παιδιά που συνάντησε στους δρόμους της Νέας Υόρκης χωρίς κανένα από αυτά να έχει υποκριτική εμπειρία. Συγκεκριμένα διάλεξε τον Leo Fitzpatrick αφού τον είχε παρακολουθήσει για αρκετή ώρα να κάνει skate σε ένα πάρκο της Νέας Υόρκης.

Teenage Kicks
Τετάρτη 8 Ιουλίου – Larry Clark, Kids

Επόμενη προβολή
Τετάρτη 15 Ιουλίου, Blade Runner, Ridley Scott 1982


ΒΙΟS Terrace, Ακουστικά: 2 ευρώ, Ώρα έναρξης: 21.15

Χορηγός επικοινωνίας: www.doctv.gr, www.radiodoc.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης