Mitch Winehouse: Θα γυρίσει νέο ντοκιμαντέρ για την κόρη του, Amy;

Mitch Winehouse: Θα γυρίσει νέο ντοκιμαντέρ για την κόρη του, Amy;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της Amy Winehouse, δουλεύει πάνω σε μία νέα ταινία για την κόρη του, για να «διορθώσει» τις παραλείψεις και τα λάθη του ντοκιμαντέρ «Amy», του σκηνοθέτη Asif Kapadia

Mitch Winehouse: Θα γυρίσει νέο ντοκιμαντέρ για την κόρη του, Amy;
Ο πατέρας της αδικοχαμένης Amy Winehouse, Mitch Winehouse, σύμφωνα με πληροφορίες, δουλεύει πάνω σε μία νέα ταινία για την κόρη του, θέλοντας με αυτή, να διορθώσει τις παραλείψεις και τα λάθη του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Amy», του σκηνοθέτη Asif Kapadia.

Σε συνεργασία με τον τελευταίο σύντροφο της κόρης του, Reg Traviss, ο Mitch Winehouse, επιθυμεί να παρουσιάσει την ιστορία της κόρης του, μέσα από τη δική του ματιά. «Ο Mitch και ο Reg συζητούν να κάνουν μία ταινία για την Amy για να διορθώσουν όλα τα λάθη και τις παραλείψεις της ταινίας του Κapadia», φέρεται να λέει πηγή στο Mirror.

Κλείσιμο
Eίναι γνωστό, ότι το ντοκιμαντέρ του Kapadia δεν έχει την έγκριση της οικογένειας της Amy Winehouse, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, το 2011, σε ηλικία 27 ετών. Ο πατέρας της, σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Guardian, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το απότελεσμα της ταινίας: «Τους είπα ότι αυτό που έκαναν ήταν ντροπή! Θα έπρεπε να ντρέπονται, γιατί είχαν μία ευκαιρία να κάνουν μία θαυμάσια ταινία και τελικά έκαναν αυτό το πράγμα!».

Τον προηγούμενο μήνα, ο Kapadia μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα, "κάρφωσε" τους δικούς της ανθρώπους: «Αν ρίξεις μία προσεχτική ματιά στη ζωή της, θα καταλάβεις ότι άνθρωποι, που γνώριζαν για κάποιο πρόβλημα της, -το ποτό, τη βουλιμία ή τα ναρκωτικά- δεν την σταμάτησαν!»

Τη στιγμή που η μία ταινία για τη ζωή της Amy, διαδέχεται την άλλη, ο διευθύνων σύμβουλος της Universal στη Μεγάλη Βρετανία, David Joseph, χαρακτήρισε «ανήθικη» την τακτική των δισκογραφικών να κυκλοφορούν άλμπουμ με demos ενός καλλιτέχνη που έχει φύγει από τη ζωή. Μάλιστα, απόκαλυψε ότι δεν δίστασε να καταστρέψει τα demos της Amy Winehouse, που είχε στα χέρια του. «Ήταν ηθική απόφαση. Το να πάρεις κάποια φωνητικά, δεν είναι κάτι που θα γινόταν ποτέ στη δική μου θητεία. Τώρα δεν μπορεί να γίνει σε κανενός», δήλωσε ο Joseph.

Όπως όλα δείχνουν, το άλμπουμ της Amy «Lioness: Hidden Treasures» που κυκλοφόρησε λίγους μήνες μετά τον θάνατό της, το 2011, θα είναι το τελευταίο της αξέχαστης ντίβας, σύμφωνα με το Billboard.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης