Οι χολιγουντιανοί αστέρες στρέφονται στη μικρή οθόνη

Οι χολιγουντιανοί αστέρες στρέφονται στη μικρή οθόνη

Οι τηλεοπτικοί παραγωγοί «κλείνουν» καστ που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτερες χολιγουντιανές ταινίες!

Οι χολιγουντιανοί αστέρες στρέφονται στη μικρή οθόνη
Κομμάτι της νέας χρυσής εποχής της τηλεόρασης, θέλουν να γίνουν οι χολιγουντιανοί αστέρες, που στρέφονται πια, μαζικά, στην μικρή οθόνη.

Οι τελευταίες ηθοποιοί που ακολουθούν τη νέα τάση είναι οι βραβευμένες με Όσκαρ ReeseWitherspoon και Nicole Kidman, που θα πρωταγωνιστήσουν στην τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου «Big Little Lies» της Αυστραλέζας Liane Moriarty. Η σειρά ακολουθεί την ιστορία τριών γυναικών που έχων παιδιά στην προσχολική ηλικία. Το σενάριο του νέου τηλεοπτικού project θα αναλάβει ο David E.Kelley που θεωρείται αυθεντία στην αμερικανική τηλεόραση. Την παραγωγή θα αναλάβει η εταιρία της Witherspoon, Pacific Standard.

Aλλά τα τηλεοπτικά νέα δεν σταματούν εδώ. Οι διάσημοι ηθοποιοί, Rachel McAdams, Vince Vaughn, Colin Farrell και Taylor Kitsch «έκλεισαν» τη συμμετοχή τους στο καστ της σειράς «True Detective 2». Μέσα από την συγκεκριμένη σειρά, αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής των φετινών΄Οσκαρ,  Matthew McConaughey, που είχε ερμηνεύσει τον ρόλο του Rustin Cohle στην πρώτη σεζόν. Μιλώντας για τη συμμετοχή του στο «Τrue Detective», ο McConaughey είχε πει: «Όχι μόνο ποιότητα βγήκε από τη συγκεκριμένη σειρά αλλά η υψηλότερη ποιότητα που θα μπορούσε να βγει!».

Στην μικρή οθόνη θα εμφανιστεί επίσης και η Scarlett Johansson, που θα πρωταγωνιστήσει σε ένα τηλεοπτικό δράμα οχτώ επεισοδίων. Ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος κερδίζουν και οι τηλεοπτικές ταινίες με καστ που θα ζήλευαν μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές. Η  Julia Roberts, ο Mark Ruffalo, ο Michael Douglas, ο Matt Damon, η Julianne Moore και ο Ed Harris είναι μόνο κάποιοι από τους ηθοποιούς που δέχτηκαν να εμφανιστούν σε τηλεταινίες.

Για την άνθηση της αμερικανικής τηλεόρασης μίλησε πρόσφατα ο σκηνοθέτης της ταινίας «The Gone Girl» με πρωταγωνιστή τον Ben  Affleck, ο David Fincher. Ο σκηνοθέτης είπε: «Αυτή τη στιγμή όλοι ανακαλύπτουν την τηλεόραση γιατί είναι ο χώρος που βρίσκονται όλοι οι ενδιαφέροντες χαρακτήρες, που (στον κινηματογράφο) δεν υπάρχουν πια!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης