Εσύ doodl-άρεις;

Εσύ doodl-άρεις;

Οι Imaginary rooms πραγματοποιούν εργαστήρια αυθόρμητης ζωγραφικής στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Εσύ doodl-άρεις;
Έχετε μήπως παρατηρήσει ότι ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο ή παρακολουθείτε μια συζήτηση, ζωγραφίζετε αυθόρμητα κι ασταμάτητα; Οι Imaginary rooms καλούν τα παιδιά να απελευθερωθούν, να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και να εξελίξουν την προσωπικότητα και τον αλτρουισμό σε εργαστήρια αυθόρμητης ζωγραφικής-Doodling που δεν γνωρίζουν τις λέξεις: λάθος, γόμα, μουτζούρες, μονοκονδυλιές…

Ο Μανώλης Ηλιόπουλος είναι εικονογράφος και τοιχογράφος και ασχολείται με graffiti και street art από το 1999. Η Νάντια Στασινού είναι γραφίστας και character designer με πολυετή εμπειρία στο χώρο των εκδόσεων και της διαφήμισης. Από κοινού, δημιούργησαν το στούντιο Imaginary Rooms που συμμετέχει σε μια πληθώρα διαφορετικών καλλιτεχνικών projects, ακολουθώντας τη φιλοσοφία ότι η "αυθόρμητη έκφραση και η αυτογνωσία χτίζει τη βάση της κοινωνίας" και με βασικό άξονα το παιδί, εκπαιδεύοντας και εμπνέοντάς το με άμεσους και με έμμεσους τρόπους. Πραγματοποιούν εργαστήρια ζωγραφικής για παιδιά από 7 ετών, εργαστήρι δημιουργικής γραφής και κόμικς για παιδιά από 8 ετών, εργαστήρια graffiti για παιδιά από 10 ετών, ενώ παράλληλα κάνουν και street art ξεναγήσεις σε εκπαιδευτικές εκδρομές για παιδιά από 6 ετών. Παράλληλα, αναλαμβάνουν διακόσμηση, εικονογράφηση, τοιχογραφίες, ζωγραφική παιδικού δωματίου, commercial artwork και κατά παραγγελία έργων ή εφαρμογών για εσάς ή για δώρο, όπως t-shirts, mini books και sticker packs!



Η συνεργασία τους με το Ίδρυμα Θεοχαράκη τους φέρνει στο κέντρο της Αθήνας σε ένα εργαστήριο «coloring and doodling project» για παιδιά από 4 ως 12 ετών χωρισμένα σε δύο ηλικιακές ομάδες. Το εργαστήρι πραγματοποιείται σε ένα κύκλο 4 συναντήσεων, που κάθε συνάντηση πραγματοποιείται Παρασκευή 18:00-19:00. Για παιδιά 4 – 6 ετών, το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου & 2, 9, 16 Μαρτίου με δωρεάν εργαστήριο γνωριμίας στις 16 Φεβρουαρίου και για παιδιά 6 – 12 ετών, στις 19, 26 Ιανουαρίου & 2, 9 Φεβρουαρίου 2018 με δωρεάν εργαστήριο γνωριμίας στις 12 Ιανουαρίου. Τα δωρεάν εργαστήρια επαιτούν κράτηση και για την παρακολούθηση του κύκλου, οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για να εξασφαλισθεί η συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρωθεί η αίτηση συμμετοχής, να αποσταλεί στο ακόλουθο e-mail: education@thf.gr ή με fax: 210 361 1380 καθώς και να έχει γίνει προαγορά. Για περισσότερες πληροφορίες:
Κλείσιμο
thf.gr



Όμως και για τα Χριστούγεννα, μας έχουν κάτι ετοιμάσει! Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, από τις 11:00-13:00, θα πραγματοποιηθεί ένα χριστουγεννιάτικο εργαστήριο Doodling για παιδιά από 7 ως 10 ετών στο δικό τους χώρο στο Χολαργό, Ξανθίππου 108. Απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής στο 6945990207.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα τους και στο Facebook, ενώ για περισσότερες ιδέες για βόλτες και ταξίδια με παιδιά, ταξιδέψτε μαζί με το www.mamakita.gr και ακολουθήστε τη σελίδα στο Facebook.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης