Πενήντα χρόνια μετά!

Πενήντα χρόνια μετά!

Ο Δημήτρης Μαλισσόβας παίρνει το ρίσκο και με ένα νεανικό θίασο από τραγουδιστές και ηθοποιούς ανεβάζει το εμβληματικό Hair στο Θέατρο Χώρα

Πενήντα χρόνια μετά!
Ένας θίασος που αποτελείται από ηθοποιούς και τραγουδιστές που ανήκουν στη νεανική Premier League τη εγχώριας μουσικής και θεατρικής σκηνής αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας ένα εμβληματικό μιούζικαλ όπως το Hair.

Τον θίασο αποτελούν οι Αιμιλιανός Σταματάκης, Μαίρη Συνατσάκη, Ίαν Στρατής, Αρης Πλασκασοβίτης, Κατερίνα Σούσουλα, Angelika Dusk,Κρυσταλλία, Αναστάσιος Ράμμος, Ξένια Ντάνια, Φαίδων Φαρίντ , Γιάννης Μανιατόπουλος, Αγγέλα Σιδηροπούλου, Ντένια Λεβέντη, Σταύρος Μπέκας, Έλενα Βακάλη, Πάνος Μαλακός και Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου.



Στο ελληνικό ανέβασμα του, το Hair συγκεντρώνει ταλαντούχους νέους ηθοποιούς και τραγουδιστές από όλο το φάσμα της ελληνικής σκηνής και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Μαλισσόβα μας υπόσχεται το πιο φαντασμαγορικό, το πιο μεθυστικό, το πιο πολύχρωμο και τολμηρό μιούζικαλ που έχουμε δει ποτέ στην Ελλάδα. 
Κλείσιμο

Τα Παιδιά των Λουλουδιών με τα φτερά και τις κορδέλες στο μέτωπο, τα μακριά μαλλιά, τα φυλαχτά, τις καουμπόικες μπότες, τα σανδάλια, τα μοκασίνια, τα μεξικάνικα πόντσο, τα στενά παντελόνια, τα μικρά κουδούνια φορεμένα στις ζώνες και τους αστραγάλους, θα βρίσκονται από τις 15 Νοεμβρίου στο Θέατρο Χώρα.



Στη παράσταση ακούγονται τα εμβληματικά τραγούδια του Hair – σε απόδοση στα ελληνικά από την Γιάννα Βασιλείου- τραγούδια που έγιναν ύμνοι του αντιπολεμικού κινήματος για το Βιετνάμ και καθόρισαν τον όρο rock musical, όπως το «Age of Aquarius» και το «Let the sunshine in».
 
Tο διάσημο tribal rock μιούζικαλ που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Νοέμβριο του 2017, γιορτάζοντας την επέτειο των 50 χρόνων από την πρώτη του παράσταση. Το βραβευμένο αυτό μιούζικαλ παρουσιάζεται αυτό το φθινόπωρο ταυτόχρονα σε Αθήνα και Λονδίνο.


 
Πριν από 50 χρόνια η παραγωγή δημιούργησε τεράστιο θόρυβο στη Νέα Υόρκη όπου πρωτοπαρουσιάστηκε και γνώρισε μεγάλη επιτυχία και πολυάριθμες παραστάσεις σε Αμερική και Ευρώπη κερδίζοντας βραβεία Grammy και Tony για το καλύτερο soundtrack και την καλύτερη αναβίωση μιούζικαλ, αντίστοιχα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης