Πρεμιέρα και για το Open Coffee Patras

Πρεμιέρα και για το Open Coffee Patras

Το Open Coffee στη Πάτρα μετρά 6 χρόνια συνεχούς παρουσίας και 29 επιτυχημένες εκδηλώσεις που απευθύνονται σε μια πόλη που στηρίζει την νεανική επιχειρηματικότητα!

Πρεμιέρα και για το Open Coffee Patras
Άνοιγμα της σεζόν για άλλο ένα Open Coffee στο χώρο της ελληνικής περιφέρειας. Το Open Coffee Patras συνεχίζει να δίνω το παρών, πιστό στο ραντεβού του για 6η συνεχή χρονιά και μας προσκαλεί στην 29η εκδήλωσή του! 

Το ραντεβού έχει δοθεί ήδη για την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στον πολυχώρο Επίκεντρο (Νόρμαν 16 & Αγ. Διονυσίου). 

Στη συνάντηση, ο Σπύρος Αρσένης, συντονιστής πρόγράμματος ΝΒG Business Seed, θα μιλήσει για τον 8ο Διαγωνισμό Καινοτομίας, το πρόγραμμα στήριξης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας ΝΒG Business Seeds, τον fintech accelerator, το i-fund καθώς και για τις συνεργασίες με το ΑΠΘ και το ΟΚ!Τhess.

Ο Βαγγέλης Πτερνέας, ιδρυτής της LightBuzz, θα παρουσιάσει το project Vitruvius (κέρδισε το α΄ βραβείο του 7ου διαγωνισμού “Καινοτομία & Τεχνολογία”), και θα εξηγήσει το πώς μια υπηρεσία που καλύπτει πραγματικές ανάγκες οδηγεί σε οικονομική ανάπτυξη και συνεργασίες με σημαντικούς πελάτες.

Επιπλέον, το Orange Grove Patras θα βάλει τα καλά του και θα εμφανισθεί ενώπιον των συμπατριωτών του. Το OGP αποτελεί τη νέα θερμοκοιτίδα (incubator) της Πάτρας, που προσφέρει στήριξη σε άτομα / ομάδες που θέλουν να μετατρέψουν μια καινοτόμα ιδέα τους σε βιώσιμη επιχείρηση ή να εξελίξουν μια νέα επιχείρηση στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης. 
Κλείσιμο

Ο Γιάννης Κικίδης, συν-ιδρυτής του OGP, θα μιλήσει για το Orange Grove Patras και το νέο κύκλο υποβολής αιτήσεων συμμετοχής από νέες επιχειρηματικές ομάδες που τρέχει αυτή την περίοδο.

Tέλος, ο Γιάννης Σκίτζας, συνιδρυτής του BeYourKid θα παρουσιάσει ένα mobile YouTube για παιδιά – ένα YouTube ασφαλές ως προς την θέαση του καθώς αποκλείονται όλα τα ακατάλληλα videos και αποφεύγονται οι επικίνδυνες καταστάσεις για γονείς και παιδιά. 

Τα δεδομένα είναι πάνω κάτω γνωστά. 
18:30-19:00 Προσέλευση και ένας σύντομος καφές στο γνωστό χαλαρό και ανεπίσημο κλίμα. 
19:00-20:00 Παρουσιάσεις και σύντομες ερωτήσεις/απαντήσεις
20:00-23:00 Networking - Στο μπαρ του πολυχώρου Επίκεντρο.

H συμμετοχή είναι εξ' ορισμού δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης