Ένα τραγούδι για τη Τζαμάϊκα

Ένα τραγούδι για τη Τζαμάϊκα

Ο Θέμης Καραμουρατίδης βάζει τη μουσική, ο Οδυσσέας Ιωάννου τον στίχο και η Γιώτα Νέγκα την φωνή της, ερμηνεύοντας το βασικό τραγούδι της νέας ταινίας «Τζαμάϊκα»

Ένα τραγούδι για τη Τζαμάϊκα
Η Γιώτα Νέγκα τραγουδά το «Ανοιχτοί Λογαριασμοί» που είναι και το βασικό τραγούδι της ταινίας «Τζαμάϊκα» που έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον προσεχή Δεκέμβριο από τη Feelgood. 

Το τραγούδι έγραψε ο Θέμης Καραμουρατίδης σε στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου. Οι τρεις τους δεν συνεργάζονται για πρώτη φορά. Τον Ιανουάριο του 2016 παρουσίασαν το άλμπουμ με τίτλο «Τελευταίος Εαυτός». Πιο συγκεκριμένα, ο Θέμης Καραμουρατίδης στη σύνθεση και ο Οδυσσέας Ιωάννου στο στίχο δημιούργησαν δέκα τραγούδια για τη Γιώτα Νέγκα. Τώρα, οι τρεις για πρώτη φορά στην κοινή τους πορεία θα συναντηθούν και στη μεγάλη οθόνη.    

Κλείσιμο


Η «Τζαμάϊκα», η νέα ταινία του Ανδρέα Μορφονιού μιλάει για ακριβώς αυτούς τους ανοιχτούς λογαριασμούς που αξίζει να πληρώνονται στην ώρα τους, πριν τα χρωστούμενα μείνουν για πάντα υπόλοιπο. 

Στο σημείο αυτό λίγα λόγια για το στόρι της ταινίας: Ο Άκης (Σπύρος Παπαδόπουλος) οδηγεί ταξί και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του. O Τίμος (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης που ζει κάθε μέρα σα να είναι η τελευταία. Ο Άκης και ο Τίμος, δεμένοι από μικροί ως αδέλφια αποξενωμένοι όμως στην ενήλικη καθημερινότητά τους, πρωταγωνιστούν σε μια συγκινητική, τρυφερή, αισιόδοξη και άκρως ανθρώπινη ταινία για τη σαρωτική δύναμη της ζωής και την αδελφική αγάπη που ξεπερνάει όλες τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Οι κοινές αναμνήσεις, τα ταξίδια μακρινά ως την Τζαμάικα - το άπιαστο όνειρο που μοιράστηκαν παιδιά-, το αστείρευτο χιούμορ του Τίμου και η αγνή ψυχή του Άκη υφαίνουν μια σπαρταριστή και λυτρωτική ιστορία που σφύζει από χιούμορ, συναίσθημα και αγάπη για τη ζωή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης