Ο Monsieur Minimal έρχεται στο Gazarte

Ο Monsieur Minimal έρχεται στο Gazarte

Μουσικές εξαίσιες στην ταράτσα του Gazarte, από τον Monsieur Minimal, που επιστρέφει και πάλι στην κοίτη του ελληνικού στίχου. Ετοιμαστείτε λοιπόν να απολαύσετε ένα live γεμάτο συναίσθημα και ερωτισμό.

Ο Monsieur Minimal έρχεται στο Gazarte
Ο Monsieur Minimal, o δημιουργός με τη μοναδική αισθητική, που έχει ξεχωρίσει για την ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα που δημιουργεί η μουσική του, επιστρέφει με μία full band σύνθεση στο Roof Stage του gazarte την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017.

Κάτω από τα αστέρια, με μαγευτική θέα στην πόλη, παλιές αγαπημένες αλλά και νέες μελωδίες από το πολυαναμενόμενο album του "Erotica", που σηματοδοτεί την επιστροφή του στον ελληνικό στίχο, με το single "Αγκαλιά" να έχει ξεχωρίσει ήδη, δημιουργούν το απόλυτο soundtrack του καλοκαιριού.

Κλείσιμο
Έχοντας ήδη 4 άλμπουμ στο ενεργητικό του, άριστες κριτικές και live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, συμμετοχή σε μουσικές συλλογές του εξωτερικού (Τουρκία, Γαλλία, Ρωσία, Γερμανία), μουσικές επενδύσεις σε τηλεοπτικά σποτ και διαφημίσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε Αμερική και Καναδά, συνεργασίες με αξιόλογους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες (όπως αυτή με την Δήμητρα Γαλάνη στον δίσκο του "Πάστα Φλώρα" και το opening act στην συναυλία του Moby) και με μεγάλη παρουσία σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές playlist, ο Μοnsieur Minimal  έχει κερδίσει επάξια τα τελευταία χρόνια μία αξιοσημείωτη μουσική αναγνώριση και τον τίτλο του indie/pop esthete.

Τον Μάρτιο του 2015 κι έχοντας πλέον δημιουργήσει το δικό του μοναδικό μουσικό ύφος και με την υπογραφή της νέας του δισκογραφικής εταιρίας, Mo.Mi Records, o Monsieur Minimal κυκλοφορεί το ξεχωριστό άλμπουμ “High Times”.

Αυτή την περίοδο ετοιμάζει το νέο του μουσικό project, το οποίο θα είναι στα ελληνικά και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2017. Δειγμα του επερχόμενου άλμπουμ του αποτελεί το εξαιρετικό single με τίτλο "Αγκαλιά", το οποίο κυκλοφόρησε την 1 Απριλίου από την Μο.Mi. Records και εχει ήδη κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στα ραδιόφωνα της Ελλάδας και της Κύπρου.

Info
GAZARTE ROOF STAGE
Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 και ώρα 22:00.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 346 0347
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης