Δαιμονισμένες... χορδές στην Πειραιώς

Δαιμονισμένες... χορδές στην Πειραιώς

Οι String Demons συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου με μία εμφάνιση στις 11 Ιουνίου

Δαιμονισμένες... χορδές στην Πειραιώς
Η περιπέτειά τους στον κόσμο έχει ξεκινήσει από την Αθήνα, και στην Αθήνα επιστρέφουν, με αφορμή το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017. Με μοναδικό και εκρηκτικό τρόπο, οι String Demons θα συμφιλιώσουν την κλασική μουσική με το heavy metal και την παράδοση, λαϊκή με ροκ, και όπου φτάνει η μουσική με ρυθμό, τρέλα, χιούμορ, κρουστά - τύμπανα και έγχορδα.

Το βιολοντσέλο του Κωνσταντίνου, το βιολί της Λυδίας, η ματιά τους πάνω στις συνθέσεις των Iron Maiden, των Queen, του Vivaldi, του Βαμβακάρη, εκεί όπου η Lady Gaga θα συναντηθεί με τα λαϊκά και δημοτικά, οι Abba με τα ποντιακά, οι εξ ολοκλήρου δικές τους συνθέσεις, ο ηλεκτρισμός σε αντίθεση με την κλασική παιδεία των δύο αδελφών, και οι επιρροές από χριστιανικούς και βυζαντινούς ύμνους, θα απλωθούν στον πανέμορφο χώρο της Πειραιώς 260.



Στον αθηναϊκό χώρο θα ακουστούν καινούργιες τους διασκευές-συνθέσεις, που θα ενσωματωθούν στον τρίτο τους δίσκο και θα κυκλοφορήσουν σύντομα από την Minos EMI.
Κλείσιμο

Μετά από έναν εγχορδικό χειμώνα ανατρεπτικών συναυλιών και παραστάσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό,  οι String Demons έρχονται με μουσική ορμή, περνούν την είσοδο από την Πειραιώς και μπαίνουν στον Κήπο Δ της Πειραιώς 260. Οπότε, καθίστε αναπαυτικά, όρθιοι ή όπως αλλιώς θέλετε, δέστε τις μουσικές ζώνες σας και να είστε σίγουροι ότι οι String Demons έρχονται σε εσάς για να σας πάνε μια καλοκαιρινή εκδρομή με πολλές εκπλήξεις στον ιδιαίτερο κόσμο τους.

Info
String Demons
Πειραιώς 260, Κήπος Δ'
Ημερομηνία και ώρα: 11 Ιουνίου στις 22.00
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης