Η Εβίτα πάει μετρό!

Η Εβίτα πάει μετρό!

Οι ηθοποιοί του “Evita” έδωσαν στο Σύνταγμα μία πρώτη γεύση της παράστασης που κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαΐου (φωτογραφικό αφιέρωμα)

Η Εβίτα πάει μετρό!
Σήμερα, Τετάρτη 26 Απριλίου, το πρωί, οι περαστικοί από τον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα συνάντησαν μία ευχάριστη έκπληξη. Η Νάντια Μπουλέ, ο Αιμιλιανός Σταματάκης και 30 ακόμα συντελεστές της παράστασης “Evita”, που κάνει πρεμιέρα την άλλη εβδομάδα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, βρέθηκαν στους χώρους του σταθμού και μας έδωσαν μία πρώτη γεύση από το μιούζικαλ.

Η πολυβραβευμένη ροκ όπερα των Τιμ Ράις και Άντριου Λόιντ Γουέμπερ, ένα από τα πιο αγαπημένα και θρυλικά μιούζικαλ, με σημαντική όσο και επιτυχημένη διεθνή διαδρομή, από την Τετάρτη 3 Μαΐου, έρχεται για 20 παραστάσεις, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με τη Νάντια Μπουλέ στον ομώνυμο ρόλο.

Το “Evita” σκιαγραφεί την προσωπικότητα της Εβίτα Περόν, μιας γυναίκας με δυναμική και έντονη προσωπικότητα, μιας γυναίκας σύμβολο, η οποία λατρεύτηκε ως «αγία» ενός ολόκληρου λαού. Σύζυγος του πρώην Αργεντίνου δικτάτορα Χουάν Περόν, η Εβίτα ακολούθησε μια μεγαλειώδη πορεία. Αυτή την πορεία από την ταπεινή καταγωγή μέχρι τον πλούτο και τη δύναμη αφηγείται το μιούζικαλ “Evita”.


Κλείσιμο

Και για να θυμηθούμε ότι το συγκεκριμένο μιούζικαλ έχει μια θριαμβευτική υποδοχή στο πέρασμα των χρόνων, θα πρέπει να πούμε ότι μετρά περισσότερα από 20 μεγάλα βραβεία και ένα Όσκαρ στην κινηματογραφική μεταφορά του.

Περιλαμβάνει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια μιούζικαλ που έχουν γραφτεί ποτέ όπως τα “Don’t cry for me Argentina”, “You must love me” (Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού) και “On This Night of a Thousand Stars”. Την Εβίτα, έχουν ερμηνεύσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικοθεατρικής σκηνής όπως η Ιλέιν Πέιτζ, η Πάτι Λουπόν, η Έλενα Ρότζερr και η Μαντόνα!

Το “Evita” θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με 54 συντελεστές επί σκηνής, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα, απόδοση κειμένου του Γέρασιμου Ευαγγελάτου, μουσική διδασκαλία και διεύθυνση ορχήστρας του Αλέξιου Πρίφτη. Στην παράσταση θα συμμετέχει 10μελής παιδική χορωδία, ενώ την εμβληματική μουσική του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ θα ερμηνεύσει ζωντανά η Majestic Symphonic Orchestra.






























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης