Ένας ασυμβίβαστος καλλιτέχνης τραγουδάει για τη ζωή

Ένας ασυμβίβαστος καλλιτέχνης τραγουδάει για τη ζωή

Ο George Gaudy συναντά τους φίλους του σε μία μεγάλη συναυλία στο Gagarin

Ένας ασυμβίβαστος καλλιτέχνης τραγουδάει για τη ζωή
O George Gaudy θα δώσει για πρώτη φορά στο Gagarin, στις 6 Απριλίου, μια μεγάλη προσωπική συναυλία. Ο urban τραγουδοποιός με τον ιδιοσυγκρασιακό και μελαγχολικό ήχο του, με επιρροές από την ψυχεδελική rock ως τη jazz και την κλασική μουσική, με την ασυμβίβαστη, ανήσυχη, ποιητική ματιά, ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του Gagarin με αφορμή την κυκλοφορία των δύο νέων singles "Mother" και "Why oh Why" από το επερχόμενο album του.

Πιο ώριμος από ποτέ και με μεγαλύτερη μπάντα είναι έτοιμος για ένα πιο δυναμικό live στο οποίο θα παρουσιάσει το νέο του album που θα κυκλοφορήσει τέλη Μαρτίου από την ΕΜΙ αλλά και τραγούδια από τη μέχρι τώρα πορεία του, αναδεικνύοντας μια ηλεκτρισμένη, πιο άμεση πλευρά της τραγουδοποιΐας του.

Κλείσιμο


Από τη σκηνή του Gagarin, θα περάσουν το ίδιο βράδυ αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες όπως: οι Daphne and the Fuzz, η Esterina, ο Jack Heart, ο Πάνος Μπίρμπας και ο Τόλης Φασόης. Την Πέμπτη 6 Απριλίου λοιπόν, θα έχουμε την εικαιρία να απολαύσουμε τον George Gaudy στη σκηνή του Gagarin! Εσείς, θα λείπετε;

Info
Gagarin 205
Λιοσίων 205, Αθήνα
Ημερομηνία και ώρα: 6 Απριλίου στις 21:00 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 411 2500
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης