Το χρώμα των Ανωγείων

Το χρώμα των Ανωγείων

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων έρχεται στην Αθήνα για να μας τραγουδήσει για το χρώμα της αγάπης

Το χρώμα των Ανωγείων
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων έρχεται για πρώτη φορά στο Half Note Jazz Club για να μας παρασύρει στην μαγεία των λυρικών μελωδιών και των ιστοριών του. Για τέσσερις μόνο βραδιές, από την Παρασκευή 9 έως και τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, ο σπουδαίος αυτός τραγουδοποιός από τα Ανώγεια της Κρήτης, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με παλιά και νέα τραγούδια, αφιερωμένο στο χρώμα της αγάπης. 

Κάθε βραδιά μαζί του θα βρίσκεται επί σκηνής και μία διαφορετική, εκλεκτή καλεσμένη. Θα εμφανιστούν λοιπόν οι Νένα Βενετσάνου, Μαρία Αναματερού, Μαριάννα Πολυχρονίδη και Νεφέλη Κουρή.

Κλείσιμο
Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια που στοχεύουν κατευθείαν στην καρδιά, θα ψιθυρίσει αλήθειες που μοιάζουν σαν παραμύθια, θα σκαρώσει στίχους και θα μας χαρίσει απλόχερα σκέψεις και συναισθήματα που δίνουν νόημα στη ζωή. Λυρικά, χαμηλόφωνα και ουσιαστικά. 

Ο Γεώργιος Δραμουντάνης, που έγινε γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Λουδοβίκος των Ανωγείων», είναι ένας Έλληνας μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής, που γεννήθηκε στα Ανώγεια Ρεθύμνου το 1951. Ο πατέρας του ονομάζεται Βασίλειος Δραμουντάνης και η μητέρα του Λουλουδιά. Έχει άλλα πέντε αδέρφια, το Νίκο, το Μανώλη, το Γιάννη, τη Μαίρη και το Δημήτρη. Σπούδασε οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ, αλλά δεν αποφοίτησε. Το 1979 γνωρίστηκε με τον Μάνο Χατζιδάκι, ο οποίος είχε επισκεφτεί τα Ανώγεια για τις μουσικές γιορτές που γίνονται εκεί κάθε χρόνο και ο οποίος τον ανέδειξε.

Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς
Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210 921 3310 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης