New age μπακάλικο

New age μπακάλικο

Το Έργον ήρθε στο κέντρο της Αθήνας, λειτουργώντας τόσο ως μεζεδοπωλείο όσο και ως παντοπωλείο, με επιλεγμένα προϊόντα της ελληνικής γης

New age μπακάλικο
Μετά τη Θεσσαλονίκη, το Λονδίνο, τις Βρυξέλλες, το Μαϊάμι, τη Χαλκιδική, τη Σκιάθο, τη Ρόδο, τη Λευκάδα και τη Νέα Ερυθραία, οι άνθρωποι του Έργον αποφάσισαν να εγκατασταθούν και στο κέντρο της Αθήνας. Άνοιξαν έτσι το νέο τους κατάστημα στον αριθμό 26 της οδού Μητροπόλεως, στο Σύνταγμα, απέναντι από το παλιό υπουργείο Παιδείας, μένοντας πιστοί στη φιλοσοφία τους που τους θέλει να λειτουργούν τόσο ως μεζεδοπωλείο όσο και ως παντοπωλείο.

Στόχος του Έργον, σύμφωνα με τους συντελεστές του, είναι να προωθήσει την ελληνική γαστρονομία, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Γι’ αυτό και στα ράφια των καταστημάτων θα βρεις επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα ανώτερης ποιότητας, που δημιουργήθηκαν με σεβασμό στην παράδοση. Κάθε νέο προϊόν εξάλλου, πριν τεθεί στη διάθεση των καταναλωτών, ελέγχεται ώστε να πληροί μία σειρά από ποιοτητικά χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα πρέπει να είναι μοναδικό αγαθό της ελληνικής φύσης ή στοιχείο της ελληνικής διατροφής ή να εισάγει κάτι νέο στη γαστρονομία. Παράλληλα κάθε σειρά προϊόντων έχει τη δική της ιστορία και προέρχεται από διαφορετικούς παραγωγούς, που είναι ειδικοί στον τομέα τους. Έτσι μπορείς να φας επιτόπου ή να πάρεις για το σπίτι σου πιάτα όπως φέτα Μυτιλίνης, φάβα Φενεού, φακές από τον θεσσαλικό κάμο και τόνο Αλλονήσου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης