Όλη η Αθήνα στο… πιάτο σου

Όλη η Αθήνα στο… πιάτο σου

Βόλτα στην πόλη με το Citylifε!

Όλη η Αθήνα στο… πιάτο σου

Βόλτα στην πόλη με το Citylifε!

Στο νέο Citylifε, ο Πέτρος Κλαμπάνης έρχεται από τη Νέα Υόρκη στο Gazarte, ο Ahmed φτιάχνει υπέροχα φαλάφελ στο Sum Sum, η Χρυσηίδα Λιατζιβίρη χορογραφεί το «Η ζωή αυτή βασίζεται σε αληθινά γεγονότα», ο Γιάννης Σαρακατσάνης παρουσιάζει την καινούργια δουλειά των Abovo στο 9o Bob Theatre Festival και το The Zillers μας καλωσορίζει σε μια από τις πιο όμορφες ταράτσες της πόλης.

Κλείσιμο

Παρακολουθήστε εδώ το Citylifε όπως προβάλλεται από το κανάλι Novalifε της Nova!

The Zillers

Ακριβώς πάνω από την πλατεία Μητροπόλεως στο Σύνταγμα άνοιξε εδώ και δύο μήνες το εστιατόριο The Zillers, στον τελευταίο όροφο του ομώνυμου ξενοδοχείου, που στεγάζεται σε ένα υπέροχο κτήριο του 1895. Το εστιατόριο έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις χάρη στην Κωνσταντίνα Φάκλαρη που δίνει το πρόσταγμα στην κουζίνα και τον Γιώργο Σαμαρά που επιμελείται τα κοκτέιλ.

Tip

Το The Zillers βρίσκεται Μητροπόλεως 54, στο Σύνταγμα. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.facebook.com/The-Zillers-213894432315467/

Πέτρος Κλαμπάνης

Ένας από τους λόγους που μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τη σύγχρονη ελληνική δημιουργία είναι αδιαμφισβήτητα ο Πέτρος Κλαμπάνης. Από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, ο μπασίστας και συνθέτης που μεγάλωσε στην Ζάκυνθο και σπούδασε στο Άμστερνταμ και στη Νέα Υόρκη έρχεται στο Gazarte μαζί με το 6μελές γκρουπ του. Στα live του θα παρουσιάσει συνθέσεις από το "Minor Dispute" αλλά και το "Chroma", το νέο του άλμπουμ που ηχογραφήθηκε ζωντανά στη Νέα Υόρκη και θα κυκλοφορήσει εντός του 2016. Μαζί του επί σκηνής θα είναι ο κιθαρίστας Gilad Hekselman και ο ντράμερ John Hadfield καθώς κι ένα κουαρτέτο εγχόρδων.

Tip

Το Petros Klampanis Group θα εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 6 Μαΐου και στο Gazarte στις 8 Μαΐου. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.petrosklampanis.com/

Sum sum

Ταμπουλέ, φαλάφελ και σις ταούκ είναι μερικές μόνο από τις αυθεντικές μεσανατολικές γεύσεις που μπορεί να βρει κανείς στο Sum Sum στη Σόλωνος. Ο ιδιοκτήτης του, ο Ahmed, ζει 13 χρόνια στην Ελλάδα και είχε δουλέψει σε πολλές γνωστές κουζίνες της Αθήνας πριν αποφασίσει να αφοσιωθεί στις γεύσεις της πατρίδας του.

Tip

Το sum sum βρίσκεται Σολωνος 86 και Ασκληπιού. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.facebook.com/SumsumAthens/

H ζωή αυτή βασίζεται σε αληθινά γεγονότα

Η Χρυσηίδα Λιατζιβίρη και η ομάδα syndram παρουσιάζουν ένα έργο για τη ζωή και τις καθημερινές στιγμές που όλοι βιώνουμε. Με τον περιγραφικό τίτλο: «Η ζωή αυτή βασίζεται σε αληθινά γεγονότα», η παράσταση επιδιώκει άλλες φορές μέσα από την παρατήρηση και άλλες φορές μέσα από τη δράση να μας δείξει πως κάθε στιγμή έχει τη δίκη της αξία. Όλα αυτά μέσα από την κίνηση και τον σύγχρονο χορό που η ομάδα υπηρετεί τα τελευταία χρόνια.

Tip

Η παράσταση ανεβαίνει στο θέατρο 104, Ευμολπίδων 41 στο Γκάζι, έως 29 Μαΐου. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.104.gr/

Bob Theatre Festival

Λίγες μόνο μέρες έμειναν για το 9ο Bob Theatre Festival που για μια ακόμη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Bios. Πέντε πρεμιέρες, δέκα παραστάσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις και επαναλαμβάνονται, ανατρεπτικές βραδιές κωμωδίας, 21 νεανικές ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Scratch Night 2016, μία διαφορετική παράσταση κουκλοθεάτρου, ξέφρενα πάρτυ και μία τελετή λήξης γεμάτη εκπλήξεις!

Tip

Το Bob Theatre Festival θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 15 Μαΐου. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.bobfestival.gr

{{{ articlebanner-330x100-triple-1 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-3 }}}



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης