Το instagram του μπλε θριάμβου

Το instagram του μπλε θριάμβου

Πώς γιόρτασαν οι παίχτες της Leicester την κατάκτηση της Premier League μέσα από τα social media

Το instagram του μπλε θριάμβου
Είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές των τελευταίων ημερών - κατάφεραν να κατακτήσουν την Premier League ενάντια σε όλες τις προβλέψεις, που τους ήθελαν να πέφτουν κατηγορία. Ο άθλος τους θα συζητείται για πολλά χρόνια ακόμα, ως μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου μαζί με αυτή της Εθνικής Ελλάδος το 2004. Πώς γιόρτασαν όμως αυτοί που γράφουν την ιστορία; Οι φωτογραφίες που ανεβάζουν στα social media είναι ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί στην ομάδα.

Ο 32χρονος μέσος Gokhan Inler θέλησε να ευχαριστήσει τους συμπαίχτες του και τους οπαδούς και μάλιστα εις διπλούν.

Κλείσιμο




Ο 30χρονος αμυντικός και αρχηγός της Εθνικής Αυστρίας, Christian Fuchs, έβγαλε τη γλώσσα του πιθανότατα σε όσους τον αμφισβητούσαν, ενώ… όλα τα λεφτά είναι το hashtag που χρησιμοποιεί: #NoFuchsGiven



Ένας από τους καλύτερους παίχτες της ομάδας, ο 25χρονος Αλγερινός μέσος Riyad Mahrez, απλά επέλεξε να ανεβάσει φωτογραφία από το τρόπαιο χωρίς πολλά λόγια. Στον ίδιο δρόμο και ο συμπαίκτης του στον χώρο της μεσαίας γραμμής, Danny Drinkwater.





Ο 28χρονος μέσος Andy King, που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου, στάθηκε στο απόλυτο όνειρο: «από τη League One, πρωταθλητές της Premier League. Απίστευτο συναίσθημα… Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς, το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίχτες μου που βοήθησαν σε αυτό το ταξίδι. Ας απολαύσουμε το πάρτι».



Ο τερματοφύλακας-αποκάλυψη της σεζόν, ο 30χρονος Kasper Schmeichel, μοιράστηκε μια φωτογραφία του τροπαίου, ευχαριστώντας με τη σειρά του τους οπαδούς, τους συμπαίχτες και την οικογένειά του.



Ο Jamie Vardy, ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας με 22 γκολ στο πρωτάθλημα, επέλεξε να ανακοινώσει την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του τον ερχόμενο Οκτώβριο. Την αναμένουμε με ενδιαφέρον.



Τα πιο ενδιαφέροντα, τέλος, στιγμιότυπα τα ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός της Leicester στο instagram. Πανηγυρισμοί και hashtag… #havingaparty!

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης