Μια γιορτή γυμναστικής

Μια γιορτή γυμναστικής

Από τις 8 έως τις 10 Μάϊου μπορείς να συμμετάσχεις στο Fitness Festival και να λάβεις μέρος σε σύγχρονα ομαδικά προγράμματα γυμναστικής

Μια γιορτή γυμναστικής
Αν διαπιστώσετε πως η Στοά Σπύρου Μήλιου έχει ξαφνικά γεμίσει με φόρμες, σορτσάκια και κολάν, μη διερωτηθείτε εάν έχει αλλάξει ο τρόπος που πρέπει να πηγαίνουμε ντυμένοι στη δουλειά. Απλά, πολλοί Αθηναίοι θα συμμετέχουν στο δωρεάν Fitness Festival, τη διοργάνωση του οποίου έχουν αναλάβει τα Holmes Place μαζί με την εταιρεία αθλητικών ειδών Reebok.

Για τρεις λοιπόν συνεχόμενες μέρες έχετε έναν πολύ ωραίο λόγο για να αφήσετε τον καναπέ και να συμμετάσχετε σε μια μεγάλη γιορτή γυμναστικής που είναι όμως ταυτόχρονα και μια μεγάλη γιορτή ευεξίας και υγείας.

Όπως μας λένε οι ίδιοι οι διοργανωτές, «το μότο μας είναι #BEMOREHUMAN διότι μέσα από την άσκηση στην πραγματικότητα δεν γίνεσαι απλά καλύτερος αθλητής, αλλά καλύτερος άνθρωπος. Είναι μια καλή ευκαιρία για τον καθένα να κατανοήσει και να νοιώσει την κοινωνική, φυσική και νοητική αλλαγή που η άσκηση μπορεί να φέρει στη ζωή μας».

Αυτή η τακτική αποτελεί «θεσμό» σε μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, στην προσπάθειά τους να δώσουν κίνητρα άθλησης στους πολίτες. Σιγά σιγά αυτή η φιλοσοφία που περιστρέφεται γύρω από το σύνθημα #onelifeliveitwell γίνεται μέρος και της αθηναϊκής καθημερινότητας.

Για τρεις μέρες όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να απολαύσουν δωρεάν ολοκληρωμένα προγράμματα άσκησης και αποθεραπείας, καθώς και συμβουλές σωστής διατροφής. Ο καθένας μπορεί να λάβει μέρος σε όλες τις κατηγορίες ομαδικών προγραμμάτων, περισσότερο ή λιγότερο διαδεδομένων: δυναμικά, core power yoga, pilates, spinning team teach, aqua, antigravity, TRX, ViPR και πολλά ακόμη, τα οποία αναμένεται να γεμίσουν με ενέργεια τις αίθουσες των Holmes.
Κλείσιμο

Στην «υπηρεσία» όλων των συμμετεχόντων θα βρίσκονται καταξιωμένοι γυμναστές από το εξωτερικό, όπως οι Vanessa Vassalo, Matteo Cerruti, Raquel Marques, Michael Alpern και πολλοί ακόμη άλλοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης