«Εβδομάδα Λεωνίδα Παπαγεωργίου» στο Τριανόν

«Εβδομάδα Λεωνίδα Παπαγεωργίου» στο Τριανόν

Ο κινηματογράφος Τριανόν διοργανώνει μια εβδομάδα γεμάτη σινεμά, θέατρο και μουσική στη μνήμη του Λεωνίδα Παπαγεωργίου

«Εβδομάδα Λεωνίδα Παπαγεωργίου» στο Τριανόν
Ο Λεωνίδας Παπαγεωργίου υπήρξε ιδιοκτήτης του θρυλικού κινηματογράφου
Τριανόν στην οδό Κοδριγκτώνος και διανομέας κινηματογραφικών ταινιών. Ένα χρόνο μετά τον θάνατό του, οι φίλοι και συγγενείς του αποφάσισαν να τιμήσουν τη μνήμη του με αυτό που ο ίδος αγαπούσε περισσότερο, μια εβδομάδα γεμάτη τέχνη. Έτσι από την Πέμπτη 26 Μαρτίου έως την Τετάρτη 1 Απριλίου ο κινηματογράφος Τριανόν
θα γεμίσει με ταινίες -μεγάλου και μικρού μήκους- μια θεατρική παράσταση αλλά και ένα μουσικό αφιέρωμα στα τραγούδια του σινεμά.

Κλείσιμο


Θα προβληθούν δυο συλλογές ταινιών μικρού μήκους, μια με τις καλύτερες του Φεστιβάλ της Δράμας που τόσο υποστηρίχθηκε από το Τριανόν, και μια υπό τον τίτλο Midnight Shorts. Στις ταινίες μεγάλου μήκους περιλαμβάνονται και τρεις ταινίες σε αποκλειστική πρώτη προβολή! Αυτές είναι οι εξής: Miss Julie της Liv Ullmann μες τους Jessica Chastain και Colin Farrell, το ντοκιμαντέρ Into Great Silence του Philip Gröning και το In Order Of Disappearance του Hans Petter Moland με τον Stellan Skarsgård.



Το εισιτήριο είναι ημερήσιο και κοστίζει 7 ευρώ, 6 ευρώ για φοιτητές και άνω των 65 ετών και 5 ευρώ για ανέργους και κατόχους του Αθηνόραμα Club.

Τα έσοδα θα δοθούν στα παιδιά του Λεωνίδα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης