Η γνώση είναι… χρήμα

Η γνώση είναι… χρήμα

Δωρεάν πρόγραμμα για να μάθεις πως θα υλοποιήσεις την επιχειρηματική σου ιδέα με επιτυχία

Η γνώση είναι… χρήμα
Λένε πως η αποτυχία είναι απαραίτητο συστατικό για να δομηθεί σωστά η επιτυχία. Αυτό δεν σημαίνει όμως και απαραίτητα πως εάν θέλεις να αποκτήσεις τις γνώσεις και τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να υλοποιήσεις την επιχειρηματική σου ιδέα ότι πρέπει να αποτύχεις πρώτα. Γι αυτό υπάρχουν προγράμματα όπως ο γ’ κύκλος του Προγράμματος Ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας που πραγματοποιείται από το Praksis Business Coaching Center.

Εχει διάρκεια τεσσάρων μηνών, μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου 2015, ενώ προσφέρεται δωρεάν σε υποψήφιους που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση (οποιοδήποτε είδος μικρής ή μεσαίας επιχείρησης) καθώς και σε επιχειρήσεις που τελούν ήδη εν λειτουργία. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφτούν το
www.praksis.gr/bcc, να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τα απαραίτητα έγγραφα στο bccinfo@praksis.gr, έως και την Κυριακή 15 Μαρτίου, στις 17.00μ.μ. Πρέπει βέβαια να σημειωθεί πως ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Οσον αφορά το Praksis Business Coaching Center, παρέχει ολοκληρωμένη πρακτική εκπαίδευση, επιχειρηματική συμβουλευτική και coaching ώστε ο υποψήφιος να αποκτήσει τα απαραίτητα εφόδια για την έναρξη ή τη βελτίωση της απόδοσης της επιχείρησής του, εξασφαλίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη βιωσιμότητα της. Στην Ελλάδα που η οικονομική κρίση ανέτρεψε την καθημερινότητα πολλών και τους έφερε αντιμέτωπους με έντονα βιοποριστικά προβλήματα το Praksis BCC στοχεύει στο να βοηθήσει άτομα τα οποία διαθέτουν το όραμα, την επιμονή, την αφοσίωση και τις ικανότητες να «επιχειρήσουν» και θέλουν ένα δυνατό σύμμαχο στην προσπάθειά τους αυτή.
Κλείσιμο

Με ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που βασίζεται στις προσωπικές ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα, ο τελικός στόχος είναι η έναρξη ή επανεκκίνηση μιας μικρής ή μεσαίας επιχείρησης. Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν προσφέρεται κανενός είδους επιδότηση. Για έναρξη των επιχειρήσεων προσφέρεται καθοδήγηση για την πρόσβαση σε χρηματοδότηση και ΟΧΙ καθεαυτή χρηματοδότηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης