Πρόσκληση για χορό

Πρόσκληση για χορό

Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων θα δώσει μια διαφορετική συναυλία με χορευτική διάθεση στις 4 Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Πρόσκληση για χορό
Αυτή τη φορά οι ταλαντούχοι μουσικοί της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων θα βρεθούν στον Ταύρο, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για να μας εκπλήξουν ξανά... χορευτικά. Η ορχήστρα θα βάλει τα καλά της ρούχα και οπωσδήποτε τα χορευτικά της παπούτσια για να παρουσιάσει μια συναυλία «Με χορευτική διάθεση!». Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου, στις 8 μμ. το κοινό θα κληθεί να συμμετάσχει -με ελεύθερη είσοδο- σε μια μεγάλη γιορτή και γιατί όχι να σηκωθεί από τη θέση του για να συνοδεύσει τους μουσικούς. Από την Ευρώπη και τους Brahms, Dvorak και J. Strauss έως τη Λατινική Αμερική με ρυθμούς των Piazzolla, Marquez, Moncayo και πολλών άλλων η ορχήστρα υπόσχεται μια ξεχωριστή βραδιά υπό τη μουσική διεύθυνση του Ελευθέριου Καλκάνη.

Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί η συμμετοχή του Γιάννη Γεωργιάδη, σολίστα με βραβεία και διεθνή καταξίωση. Στα 17 του μόλις χρόνια ο Γεωργιάδης αντιπροσώπευσε την Ελλάδα για δύο συνεχόμενα έτη στην Ορχήστρα Νέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ το 1991 ύστερα από υποτροφίες του ιδρύματος «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης» και της Αυστριακής κυβέρνησης, ολοκλήρωσε με Ανώτατη Διάκριση τις σπουδές του στη Μουσική Ακαδημία της Βιέννης (Universität für Musik und darstellende Kunst Wien), κοντά στον διακεκριμένο παιδαγωγό Φρανς Σαμόυλ. Το 2005 πήρε δίπλωμα διεύθυνσης ορχήστρας από το "London College of Music & Media" και από τότε έχει διευθύνει την Φιλαρμονική Ορχήστρα Γιάνατσεκ στην Τσεχία και τη Συμφωνική Ορχήστρα του Ζεζού (Jeju) στη Νότια Κορέα. Από το 2006 είναι επίτιμος Εξάρχων της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης