Ο Μπιλ και η Λου συνεχίζουν να αλληλογραφούν...

Ο Μπιλ και η Λου συνεχίζουν να αλληλογραφούν...

Εξι ακόμη παραστάσεις της συγκινητικής ιστορίας

Ο Μπιλ και η Λου συνεχίζουν να αλληλογραφούν...

Έως τις 8 Μαρτίου θα βρίσκονται στη σκηνή του θεάτρου Skrow Theater στο Παγκράτι ο Βασίλης Μαυρογεωργίου, ο Στέλιος Ιακωβίδης και η Λυδία Τζανουδάκη. Η παράσταση “Μπιλ και Λου” στην οποία παίζουν πήρε τελικά και δεύτερη παράταση και έτσι οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι της συγκινητικής ιστορίας θα μπορούν να την απολαύσουν τη Δευτέρα και την Τρίτη, 2 και 3 Φεβρουαρίου και για τέσσερις Κυριακές από τις 15 Φεβρουαρίου. 


Η αγάπη του κοινού για την αληθινή ιστορία που φέρνει στο θεατρικό σανίδι ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μπογδάνος οδήγησε τον Μπιλ και τη Λου να συνεχίσουν την αλληλογραφία για λίγο ακόμα. Η υπόθεση -που στο παρελθόν μεταφέρθηκε με τεράστια επιτυχία στον κινηματογράφο- περιγράφει τη σχέση ανάμεσα στην οχτάχρονη Λου από την Αυστραλία και τον Νεοϋορκέζο, υπέρβαρο, μεσήλικα Μπιλ, καθώς αυτοί εξιστορούν τις πάραλληλες ζωές τους. Οι δύο βασανισμένοι ήρωες βρίσκουν ξαφνικά στα γράμματα που έρχονται από την άλλη άκρη του ωκεανού, μαζί με μία σοκολατένια παρηγοριά, τη μοναδική ελπίδα για πραγματική ανθρώπινη επαφή.

Με σαρκοβόρο χιούμορ και αφοπλιστική ωμότητα, το παραμύθι αυτό θίγει την παιδική παραμέληση, τη σχολική βία, τη μοναξιά, την αυτοεκτίμηση και την κοινωνική απομόνωση, αλλά πάνω απ' όλα ανυψώνει τη φιλία και τον σεβασμό σε υπέρτατα αγαθά επιβίωσης.

Το θεατρικό ανέβασμα, εμπνευσμένο από την ιστορία αυτή, επιδιώκει να φωτίσει τη συναισθηματική δυσλεξία της κοινωνίας μας αλλά κυρίως να την αντικρούσει χρησιμοποιώντας το ελπιδοφόρο παράδειγμα αυτών των δύο ανθρώπων.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης