Σαν ταινία… μουσική

Σαν ταινία… μουσική

Προσωπικός δίσκος και συμμετοχή σε παράσταση για τον Αδάμ Τσαρούχη

Σαν ταινία… μουσική
Ηθοποιός και τραγουδιστής μαζί ο Αδάμ Τσαρούχης είναι, με λίγα λόγια, ένα ταλαντούχο πλάσμα. Κάθε φορά που τον βλέπω πάνω στη σκηνή είτε να τραγουδάει είτε να παίζει και να χορεύει, μου μεταδίδει όλη αυτή τη θετική ενέργεια, που κουβαλάει και ο ίδιος στην καθημερινότητά του. 

Αυτό το διάστημα, πέρα από τη συμμετοχή του στη μουσικοθεατρική παράσταση «Ποιος τη ζωή μου» στο θέατρο Badminton, μία παράσταση αφιερωμένη στο έργο και τη ζωή του Μίκη Θεοδωράκη, ο Αδάμ ετοιμάζει και τον πρώτο του προσωπικό δίσκο. Το πρώτο single με τίτλο «Σαν ταινία»,  σε μουσική της Σίσσυς Βλαχογιάννη και στίχους του  Ion Standis, κυκλοφόρησε ήδη. Πρόκειται για ένα ταξιδιάρικο, χορευτικό τραγούδι με τις γνωστές swing αναφορές, που χαρακτηρίζουν κάθε live του Αδάμ.

Κλείσιμο
Στο δίσκο του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα, μουσική και στίχους γράφουν επίσης η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Μαρίζα Ρίζου και ο Σταύρος Σταύρου. Φλερτάροντας με τη swing και τη jazz, ο Αδάμ ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια διασκευάζοντας στα live του αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια, χαρίζοντάς μας κάθε φορά μία όμορφη, ξένοιαστη βραδιά. Αξίζει πραγματικά να τον ακούσετε στις διασκευές του «Μια αγάπη για το καλοκαίρι» και «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα», που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2013. Τώρα ήρθε η ώρα να μας συστηθεί μέσα από τα δικά του τραγούδια. Και η πρώτη γεύση, που μας δίνει με το «Σαν ταινία», μας κάνει πραγματικά να ανυπομονούμε για τη συνέχεια!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης