Μπορεί να βγαίνει ένας άνδρας με έξι γυναίκες ταυτόχρονα; Κι όμως!

Μπορεί να βγαίνει ένας άνδρας με έξι γυναίκες ταυτόχρονα; Κι όμως!

Παλιά πηγαίναμε για δείπνο ή σινεμά και σιγά - σιγά γινόμαστε ζευγάρι. Τώρα, όμως, βγαίνουμε με διάφορα άτομα (εξαίρεση τα επαγγελματικά ραντεβού ) και κάνουμε ότι θα κάναμε με το ταίρι μας αναφέρει έρευνα Αυστραλών

Μπορεί να βγαίνει ένας άνδρας με έξι γυναίκες ταυτόχρονα; Κι όμως!
Τα ρομαντικά ραντεβού με το άτομο που μας ενδιαφέρει πάνε πια! Οι άνθρωποι δυσκολεύονται να δεθούν με την γυναίκα που έχουν «βάλει στο μάτι» κι έτσι βγαίνουν με πολλές. Κι όταν χάσουν το ενδιαφέρον τους, απλά εξαφανίζονται... Το ίδιο βεβαίως ισχύει και για τις γυναίκες. 

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα "Independent" που επικαλείται έρευνα Αυστραλών επιστημόνων, πρόκειται για μία νέα τάση στις ανθρώπινες σχέσεις.

Παλιά, πηγαίναμε για δείπνο ή σινεμά και σιγά - σιγά γινόμαστε ζευγάρι. Τώρα, όμως, βγαίνουμε με διάφορα άτομα (εξαίρεση τα επαγγελματικά ραντεβού ) και κάνουμε ότι θα κάναμε με το ταίρι μας.   

Η έρευνα δείχνει πως, προτιμάμε τις επιφανειακές σχέσεις, χωρίς δεσμεύσεις και με την πολυτέλεια να μπορούμε να την "κόψουμε" εύκολα. 

Για παράδειγμα, στη Βρετανία, το 50% των ανδρών και γυναικών δέχεται πίσω τους πρώην χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν βγαίνουν ταυτόχρονα και με άλλους. Η έρευνα που διεξήχθη από την ιστοσελίδα "eHarmony" στην Αυστραλία έδειξε ξεκάθαρα ότι, οι άνθρωποι θέλουν απλά να έχουν ανοιχτή την πόρτα ... 
Κλείσιμο

Βγαίνοντας ταυτόχρονα με διάφορα άτομα, μπορείς να συγκρίνεις διαφορετικές προσωπικότητες, να δεις τι σου πάει περισσότερο και στη συνέχεια να επιλέξεις . Την ίδια ώρα όμως, η ποικιλία δυσκολεύει το "δέσιμο". 

Όπως επισημαίνουν οι Αυστραλοί ερευνητές, το 64% των εργένηδων παραδέχτηκαν πως,  μετά το πρώτο ραντεβού έχασαν κάθε επαφή με μία από τις κοπέλες που έβγαιναν. Απλά έγιναν "καπνός".
  
Αν και η συμπεριφορά αυτή θεωρείται άκομψη και αγενέστατη, η γοητεία του να εξαφανιστεί κάποιος μπορεί να εξηγηθεί ως εξής : Δεν χρειάζεται να δώσεις εξηγήσεις γιατί έχασες το ενδιαφέρον σου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης