Απόγονος κανίβαλου serial killer του 16ου αιώνα ο Τραμπ;

Απόγονος κανίβαλου serial killer του 16ου αιώνα ο Τραμπ;

Ακαδημαϊκοί ερευνούν την ιστορία του διαβόητου Peter Stubbe, γνωστού ως ο «Λυκάνθρωπος του Μπέντμπουργκ», μίας γερμανικής πόλης, και επισημαίνουν ότι υπάρχουν σοκαριστικές ενδείξεις, καθώς ο Αμερικανός Πρόεδρος, είναι γνωστό ότι έχει γερμανικές ρίζες...

Απόγονος κανίβαλου serial killer του 16ου αιώνα ο Τραμπ;
Απόγονος ενός... κανίβαλου serial killer του 16ου αιώνα ενδέχεται να είναι ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τα ευρήματα έρευνας που αποκαλύπτει η Mirror.

Ακαδημαϊκοί που ερευνούν την ιστορία του διαβόητου Peter Stubbe, γνωστού ως ο «Λυκάνθρωπος του Μπέντμπουργκ» επισημαίνουν ότι υπάρχουν σοκαριστικές ενδείξεις για αυτό, καθώς ο Αμερικανός Πρόεδρος, είναι γνωστό ότι έχει γερμανικές ρίζες. 

Κλείσιμο
Ο Stubbe ήταν ένας αγρότης, ο οποίος είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία τουλάχιστον 13 παιδιών και δύο εγκύων, προτύ τεμαχίσει τα μέλη τους.  Επίσης, λέγεται ότι ακρωτηρίαζε ζώα, είχε αιμομικτικές σχέσεις με την κόρη του και την αδελφή του, ενώ είχε σκοτώσει τον μικρότερο γιο του, του οποίου έφαγε το μυαλό. 

Ο Stubbe εκτελέστηκε το 1589 και ο θρύλος του πάντα εξίταρε το ενδιαφέρον των ερευνητών και των λογίων επί αιώνες. 

Ο δρ. Κέβιν Πιτλ, ανθρωπολόγο του Πανεπιστημίου Biola της Νότιας Καλιφόρνια επανεξέταζε την υπόθεση μία ομιλία του σχετικά με το Halloween, όταν έκανε μία  εντυπωσιακή ανακάλυψη. Σύμφωνα με έγγραφα της εποχής που έχουν σωθεί, ο Stubbe εκτελέστηκε μαζί με την σύντροφό του Καταρίνα Τραμπ, η οποία είχε καταδικαστεί για συνέργεια στα ειδεχθή εγκλήματά του.

Το όνομα της Καταρίνα ήταν αυτό που κίνησε την περιέργεια του δρα Πιτλ, ο οποίος έψαξε περισσότερο την ιστορία της μαζί με τους συναδέλφους του.



Η ομάδα του τώρα πιστεύει ότι η ένδειξη αυτή συμπεριλαμβανομένων και προγονικών καταγραφών και κοινωνικο-γλωσσολογικών παραγόντων καταδεικνύει ότι είναι πιθανό η Καταρίνα Τραμπ να είναι απευθείας πρόγονος του Αμερικανού Προέδρου. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ ως γνωστόν έχει γερμανικές ρίζες. Παππούς του ήταν ο Φρέντερικ Τραμπ (γεννημένος ως Φρίντριχ) Βαυαρός επιχειρηματίας, ο οποίος μετανάστευσε στις ΗΠΑ σε ηλικία των 6 ετών. Η πόλη Μπεντμπουργκ βρίσκεται στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας. Ο Φρέντερικ Τραμπ γεννήθηκε στο γερμανικό κρατίδιο της Ρηνανίας - Παλατινάτο, που συνορεύει με τη Βεστφαλία.

Περισσότερες λεπτομέριες του μύθου του Stubbe υπήρχαν σε μία φυλλάδα που έφερε από τη Γερμανία στο Λονδίνο ένας Άγγλος ταχυδρόμος, με το όνομα Τζορτζ Μπορ, το 1590

Με τίτλο «The Damnable Life and Death of Stubbe Peeter» παραμένει στη Βρετανική Βιβλιοθήκη. Είναι από τα πρώτα παραδείγματα ταμπλόιντ εφημερίδας. Σύμφωνα με τον Μπορ, η μακάβρια ιστορία ξεκίνησε, όταν οι χωρικοί του Μπεντμπουργκ, κοντά στην Κολονία, άρχισαν να βρίσκουν νεκρές αγελάδες και «σκισμένες» σαν να τις είχε κατασπαράξει άγριο θηρίο. Στη συνέχεια άρχισαν να εξαφανίζονται γυναίκες και παιδιά



Ορισμένοι εξ αυτών βρέθηκαν δολοφονημένοι και τα πτώματά τους είναι τρομακτικά παραμορφωμένα. Οι δολοφονίες και οι εξαφανίσεις συνεχίστηκαν για δεκαετίες μέχρι που τελείωσαν, 

Ο Stubbe συνελήφθη και στη δίκη του ομολόγησε τα πάντα. Παραδέχθηκε ότι γεννήθηκε με μία μη φυσιολογική αιμοδιψία και ότι όταν ήταν 12 ετών έκανε μία συμφωνία με τον Διάβολο ότι «θα έβγαζε τη μοχθηρία του σε άντρες, γυναίκες και παιδιά, έχοντας τη μορφή κάποιου τέρατος». Ο διάβολος τότε τον... μεταμόρφωσε σε έναν λαίμαργο, αχόρταγο, ισχυρό λύκο, με μεγάλα μάτια που λαμπύριζαν στο σκοτάδι, με κοφτερά δόντια, τεράστιο σώμα και δυνατά πόδια».

Ο Stubbe σκότωνε και έτρωγε ανθρώπινη σάρκα για τουλάχιστον 25 χρόνια. Ομολόγησε τη δολοφονία 13 μικρών παιδιών και δύο εγκύων γυναικών, βγάζοντας μάλιστα τα έμβρυα από τις κοιλιές τους και στη συνέχεια έφαγε τιες καρδιές τους, καθώς ήταν τα όργανα που ταίριαζαν καλύτερα.. στην όρεξή του!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης