Γκάουλαντ: Από την κατάθλιψη στην ηγετική ομάδα του ακροδεξιού κόμματος της Γερμανίας

Γκάουλαντ: Από την κατάθλιψη στην ηγετική ομάδα του ακροδεξιού κόμματος της Γερμανίας

Ήμουν καταθλιπτικός, παραδέχθηκε σε συνέντευξή του ο Αλεξάντερ Γκάουλαντ, πρωτοκλασάτο στέλεχος του κόμματος "Εναλλακτική για τη Γερμανία"

Γκάουλαντ: Από την κατάθλιψη στην ηγετική ομάδα του ακροδεξιού κόμματος της Γερμανίας
Επί έξι μήνες, νοσηλεύτηκε σε κλινική της Βόννης για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη.

Σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα "Bild", το πρωτοκλασάτο στέλεχος του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος "AFD", Αλεξάντερ Γκάουλαντ, παραδέχτηκε πως στο παρελθόν έπασχε από βαριά κατάθλιψη. 

Κλείσιμο
Ο Γκάουλαντ, ο ο οποίος πρόσφατα είχε πλέξει το εγκώμιο του στρατού του Τρίτου Ράιχ, είχε νοσηλευτεί αλλά τώρα αυτό είναι πλέον παρελθόν,όπως δήλωσε ο ίδιος. «Hμουν καταθλιπτικός αλλά αυτό πέρασε τώρα», υποστήριξε στη γερμανική εφημερίδα.
 
Ο 76χρονος Γκάουλαντ μίλησε στην εφημερίδα "Bild" και για την σημερινή κατάσταση της υγείας του: «Παίρνω καθημερινά δύο χάπια για την καρδιά μετά το καρδιακό επεισόδιο που είχα πριν από ένα χρόνο».

 
Την ίδια ώρα, στο κόμμα του "AfD" οι εξελίξεις τρέχουν
Εκτός από την αποχώρηση της τέως προέδρου του κόμματος "Εναλλακτική για τη Γερμανία", Φράουκε Πέτρι, υπήρξε και άλλη μία αποχώρηση βουλευτή. Κατά συνέπεια, από τους 94 βουλευτές του κόμματος που εξελέγησαν στις εκλογές, τελικά οι 92 θα διαβούν το κατώφλι της ομοσπονδιακής βουλής.

Στο μεταξύ,οι εισαγγελικές αρχές της Δρέσδης απήγγειλαν στην Φράουκε Πέτρι την κατηγορία της ψευδορκίας. Η κατηγορία της Εισαγγελίας αφορά ένορκη κατάθεση της Πέτρι σε κοινοβουλευτική επιτροπή αναφορικά με τη χρηματοδότηση του προεκλογικού αγώνα της "Εναλλακτικής για τη Γερμανία" για δάνεια υποψήφιων βουλευτών του κόμματος στις εκλογές για την τοπική βουλή της Σαξονίας, τον Αύγουστο του 2014. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης