Ηνωμένες Πολιτείες: Η γυναικεία ομάδα του Αμερικανού προέδρου

Ηνωμένες Πολιτείες: Η γυναικεία ομάδα του Αμερικανού προέδρου

Δείτε φωτογραφίες - Ο Ντόναλντ Τραμπ αντικαθιστά άντρες συνεργάτες του και επενδύει... σε ωραίες γυναίκες, με απώτερο στόχο να προσεγγίσει θετικά τα μέσα ενημέρωσης,

Ηνωμένες Πολιτείες: Η γυναικεία ομάδα του Αμερικανού προέδρου
To ότι είναι λάτρης του ποδόγυρου δεν το κρύβει. Τώρα όμως επιλέγει να περιστοιχίζεται από ωραίες και ανεξάρτητες γυναίκες στο Λευκό Οίκο. Εκτός από την Χόουπ Χικς, τη νέα διευθύντρια επικοινωνίας, ο Ντόναλντ Τραμπ
ανακοίνωσε ότι η Μερσέντες Σλαπ θα είναι η νέα σύμβουλός του σε θέματα επικοινωνιακής στρατηγικής.
  
Κλείσιμο
Ο Αμερικανός πρόεδρος φτιάχνει την γυναικεία ομάδα που θα τον ξελασπώνει από τις κακοτοπιές. Ανέθεσε στην 28χρονη πρασινομάτα Χόουπ Χικς ένα νευραλγικό πόστο από το οποίο έχουν ήδη περάσει δύο άνδρες μέσα σε διάστημα οκτώ μηνών: Ο Αντόνιο Σκαραμούτσι και ο Μάικ Ντάμπκι. Η Χόουπ είναι πλέον η νέα διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου και η νεαρότερη στην ιστορία των ΗΠΑ.

Η Χόουπ Χικς



Λίγες ώρες αργότερα, ανακοίνωσε το όνομα της Μερσέντες Σλαπ. Η 44χρονη μητέρα πέντε παιδιών με το αφοπλιστικό χαμόγελο είναι ένας ακόμη άσσος στο μανίκι του. Πρώην σχολιάστρια του δικτύου "Fox News", και ένθερμη υποστηρίκτρια του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος η Μερσέντες θα είναι η νέα σύμβουλός του σε θέματα επικοινωνιακής στρατηγικής και θα δέχεται "εντολές" από την 28χρονη Χόουπ, όπως επισημαίνουν τα διεθνή ΜΜΕ. Eίχε εργαστεί για λογαριασμό της κυβέρνησης Μπους ενώ ο σύζυγος της, Ματ Σλαπ είναι πρόεδρος της Αμερικανικής Συντηρητικής Ένωσης. Οι γονείς της είναι Αμερικανο κουβανοί. Μάλιστα, ο πατέρας της έμεινε έξι χρόνια στη φυλακή επί Φιντέλ Κάστυρο.   

Η Μερσέντες Σλαπ



Eκτός από την Χόουπ Χικς και την Μερσέντες Σλαπ, ο Τραμπ έχει συνεχώς δίπλα του την Κέλιαν Κόνγουει, ως ανώτατη σύμβουλός του και τη Σάρα Σάντερς, εκπρόσωπο Τύπου. 
   
Η Σάρα Σάντερς έχει επιφορτιστεί με την προώθηση της πολιτικής ατζέντας του Τραμπ στα ΜΜΕ και, όπως επεσήμανε η Κέλιαν Κόνγουεϊ, υπ' αριθμόν 1 σύμβουλος του Τραμπ, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος και μάλιστα της έχει τυφλή εμπιστοσύνη στα θέματα που χειρίζεται.\

Η Κέλιαν Κόνγουεϊ



Η Σάρα Σάντερς μεγάλωσε στο Αρκάνσας, είναι μητέρα τριών παιδιών και παντρεμένη με στέλεχος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Η Σάρα Σάντερς


      
Το γεγονός ότι ο Τραμπ δεν διστάζει να ανακοινώσει σε νευραλγικές θέσεις ωραίες και ανεξάρτητες γυναίκες έχει την εξής εξήγηση, σύμφωνα με το δίκτυο "Fox News": μπορεί να είναι μία στρατηγική του προέδρου για να προσεγγίσει με θετικό τρόπο τα αμερικανικά ΜΜΕ. 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης