Πατέρας κατηγορείται ότι απήγαγε και προσπάθησε να σκοτώσει τέσσερα παιδιά

Πατέρας κατηγορείται ότι απήγαγε και προσπάθησε να σκοτώσει τέσσερα παιδιά

Έριξε το αυτοκίνητο στο κτίριο ενός μπαρ - Νοσηλεύονται και οι πέντε σε κρίσιμη κατάσταση - Από 9 μηνών έως 9 ετών τα παιδιά

Πατέρας κατηγορείται ότι απήγαγε και προσπάθησε να σκοτώσει τέσσερα παιδιά
Διένυσε μία απόσταση 250 μιλίων με το αυτοκίνητο και ξαφνικά, δίχως προφανή αιτία, έριξε το αυτοκίνητο που οδηγούσε στο κτίριο ενός μπαρ. Μέσα στο όχημα μετέφερε τα τέσσερα παιδιά του. Μετά την έρευνα για το περίεργο αυτό περιστατικό, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα, ως ύποπτου για απόπειρα δολοφονίας των τεσσάρων παιδιών.

Αρχικά, ο 29χρονος οδηγός συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ. Ακολούθως, όμως, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας, ενώ ο ίδιος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Κλείσιμο


Τα παιδιά, δύο αγόρια ηλικίας 9 μηνών το ένα και σχεδόν δύο ετών το άλλο και δύο κορίτσια, ηλικίας 7 και εννιά ετών, νοσηλεύονται επίσης σε κρίσιμη κατάσταση με την πρόσκρουση του οχήματος στην παμπ, στο Μπάρνσλεϊ, του South York της Βρετανίας.

Οι υποψίες των αστυνομικών κινήθηκαν όταν μια γυναίκα ανάρτησε αγωνιώδες μήνυμα στο facebook για την εξαφάνιση των τεσσάρων παιδιών της, που πιθανότατα είχε πάρει δίχως την άδειά της ο πρώην σύντροφός της. Η ανάρτηση είχε προηγηθεί του τροχαίου στο Μπάρνσλεϊ, κάτι που αποδεικνύει ότι ο οδηγός είχε κινηθεί βάσει σχεδίου και ότι είχε σκοπό να προκαλέσει μεγάλη ζημιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος Όοουεν Σκοτ, ήταν πατέρας τουλάχιστον των δύο εκ των τεσσάρων παιδιών της Ντάσια Λόγκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης