Η Μελάνια Τραμπ ντύθηκε σαν την Τζόαν Κόλινς της Δυναστείας

Η Μελάνια Τραμπ ντύθηκε σαν την Τζόαν Κόλινς της Δυναστείας

Το ρούχο της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ είναι δημιουργία του Michael Kors και κοστίζει περίπου 10.000 δολάρια 

Η Μελάνια Τραμπ ντύθηκε σαν την Τζόαν Κόλινς της Δυναστείας
«Δυναστεία» θύμιζε το εντυπωσιακό μαύρο σύνολο με το οποίο έκλεψε την παράσταση στο Κογκρέσο η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ με το κόστος του να αγγίζει τα 9.590 χιλιάδες δολάρια.,. 
Η τρίτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ  επέλεξε μία δημιουργία του διάσημου οίκου Michael Kors, 90% καθαρό βαμβάκι όπως έσπευσε να διευκρινίσει στην ιστοσελίδα του ο διάσημος οίκος. 

Η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ επέλεξε να το συνδυάσει με μία μεγάλη μαύρη ζώνη δίνοντας ένα στιλ που θυμίζει τη «Δυναστεία», γράφει το περιοδικό μόδας «Vogue»  σχολιάζοντας την επιλογή του ρούχου κατά την παρθενική της εμφάνιση στο Κογκρέσο.
Κλείσιμο

Μπορεί το σχόλιο του περιοδικού να μην ήταν αιχμηρό για την σύζυγο του Αμερικανού Μίδα, όμως το γεγονός ότι συνέκρινε το ρούχο της με τη συγκεκριμένο τηλεοπτικό εκπομπή δεν ήταν ότι καλύτερο. Kαι δεν ήταν μόνο το περιοδικό «Vogue» που συνέκρινε τη Μελάνια με τη «κακιά» Αλέξις Κάρινγκτον, πρωταγωνίστρια στην τηλεοπτική σειρά «Δυναστεία». Πολλοί χρήστες του Διαδικτύου έσπευσαν να γράψουν χαρακτηριστικά:

«Η Μελάνια εισήλθε στο Κογκρέσο όπως η Τζόαν Κόλινς». Στη διάσημη τηλεοπτική εκπομπή της δεκαετίας του 1980, το ντύσιμο των πρωταγωνιστών ήταν συνήθως υπερβολικό με επιδεικτικές τάσεις. Πάντως, οι πούλιες που κοσμούσαν το ρούχο είναι κεντημένες στο χέρι από Ιταλούς τεχνίτες και το σύνολο απαρτίζουν δύο κομμάτια. Ένα σακάκι και μία φούστα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης