Ιταλία: Ο γιατρός και η νοσοκόμα του τρόμου πίσω από 50 ύποπτους θανάτους

Ιταλία: Ο γιατρός και η νοσοκόμα του τρόμου πίσω από 50 ύποπτους θανάτους

«Μερικές φορές θέλω να σκοτώσω κάποιον, το έχω ανάγκη»: Ανατριχιάζουν οι συνομιλίες της νοσηλεύτριας με τον αναισθησιολόγο που αυτοαποκαλείτο «Θεός» 

Ιταλία: Ο γιατρός και η νοσοκόμα του τρόμου πίσω από 50 ύποπτους θανάτους
Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες προκύπτουν σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας πέντε ανθρώπων από μία νοσηλεύτρια και έναν γιατρό στο νοσοκομείο του Σαρόνο στη Βόρειο Ιταλία.

Η Λάουρα Ταρόνι και ο αναισθησιολόγος Λεονάρντο Κατζάνιγκα συνελήφθησαν με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης, καθώς φέρονται να προκάλεσαν τον θάνατο τεσσάρων ασθενών στο νοσοκομείο που εργάζονταν από το 2012 μέχρι το 2013, αλλά και να δολοφόνησαν τον σύζυγο της Ταρόνι το 2013, εκτός νοσοκομείου.

Κλείσιμο
Εντούτοις, έπειτα από έρευνα προκύπτουν 50 νέες ύποπτες περιπτώσεις θανάτου στο νοσοκομείο του Σαρόνο που συνδέονται με το δίδυμο του τρόμου, με αποτέλεσμα οι νεκροί που προκάλεσαν να εικάζεται ότι είναι πολύ περισσότεροι από τους πέντε.

Σχετικά με την υπόθεση, η υπουργός Υγείας της Ιταλίας, Μπεατρίτσε Λορεντζίν, τόνισε πως «είναι απαραίτητες οι έρευνες», αλλά επισήμανε πως η εγκληματική δράση των Κατζάνιγκα και Ταρόνι δεν σχετίζεται με την κακή λειτουργία του συστήματος υγείας.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος η νοσηλεύτρια σε συνεργασία με τον γιατρό και εραστή της, χορηγούσε αγχολυτικά στον ανήλικο γιο της ηλικίας 11 ετών. Από τις συνομιλίες που καταγράφηκαν από την ιταλική αστυνομία, προκύπτει δε ότι το παιδί διαμαρτυρόταν για τα φάρμακα που λάμβανε σε καθημερινή βάση, σε τέτοιο βαθμό που παρακαλούσε τη μητέρα του να σταματήσει τη λήψη τους.

Από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες της 40χρονης νοσηλεύτριας με τον γιατρό αποκαλύπτεται η πρόθεσή τους, πέρα από τον άτυχο σύζυγο της Ταρόνι, να δολοφονηθεί και ο εξάδελφος της γυναίκας. 

«Αν μία ημέρα περάσει από το νοσοκομείο σε εμάς… τρααακ. Ξαφνικά, θα πάθει έμφραγμα», ακούγεται να λέει η γυναίκα γελώντας.

Σε διαφορετική συνομιλία, μάλιστα, παραδέχεται πως «μερικές φορές θέλω να σκοτώσω κάποιον, το έχω ανάγκη»!

Άλλωστε, σχεδίαζε πώς να εξοντώσει την πεθερά της, ενώ ερευνάται αν βρίσκεται και πίσω από το θάνατο του πεθερού της και ενός θείου του συζύγου της, αλλά και των ίδιων των παιδιών της.

«Μοιάζεις στον πατέρα σου, θα σε σκοτώσω», φέρεται να είπε σε ένα από τα δύο παιδιά της.

«Αν θέλεις θα σκοτώσω και τα παιδιά μου, για σένα θα το κάνω», ακούγεται να λέει στον εραστή της, ο οποίος της απαντά: «Όχι, αυτά όχι».

Η αδίστακτη γυναίκα δεν είχε σκεφτεί μόνο τον τρόπο για να απομακρύνει για πάντα τους… ενοχλητικούς που δεν της επέτρεπαν να ζήσει το μεγάλο έρωτα με τον γιατρό, ο οποίος αυτοαποκαλείτο «Θεός», αλλά είχε φροντίσει να προχωρήσει σε καύση νεκρών, ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο νεκροψίας.

«Αν αποτεφρώσεις τη σορό, δεν μπορούν να βρουν αποδείξεις. (Η γιαγιά) δεν θέλει να αποτεφρωθεί και επομένως από εκεί μπορούν να βρουν ένα σωρό πράγματα», λέει στον Κατζάνιγκα, ο οποίος της επισημαίνει πως «η δολοφονία πρέπει να γίνει χωρίς να σε ανακαλύψουν. Αν σε ανακαλύψουν πας στην φυλακή και χάνεις και το σπίτι. Η τέλεια δολοφονία γίνεται με φάρμακα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης