Βρέθηκε νέο σπίτι για την «πιο θλιμμένη αρκούδα του κόσμου»

Βρέθηκε νέο σπίτι για την «πιο θλιμμένη αρκούδα του κόσμου»

Το Animals Asia είπε ότι οι ιδιοκτήτες στο θεματικό Ocean Park στο κινεζικό εμπορικό κέντρο δεν έκαναν «την παραμικρή προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αρκούδας»

Βρέθηκε νέο σπίτι για την «πιο θλιμμένη αρκούδα του κόσμου»
Ένα πάρκο άγριας ζωής στην Αγγλία, επιβεβαίωσε ότι έχει προσφέρει ένα νέο σπίτι σε μια πολική αρκούδα που ζει σε περιορισμένο χώρο σε ένα εμπορικό κέντρο στην Κίνα και έγινε γνωστή ως «η πιο θλιμμένη αρκούδα στον κόσμο».

Το πάρκο Yorkshire Wildlife στο Doncaster δήλωσε ότι έχει προσεγγίσει τις αρχές που είναι επιφορτισμένες με την αρκούδα που διατηρείται σε δημόσια θέα στο εμπορικό κέντρο Grandview στην πόλη Guangzhou της Κίνας.  

Κλείσιμο
Η αρκούδα, το όνομα της οποίας είναι Πίτσα, έγινε πρωτοσέλιδο νωρίτερα αυτό το έτος μετά από μια εκστρατεία απελευθέρωσής της από το συγκεκριμένο κέντρο.

Το Animals Asia είπε ότι οι ιδιοκτήτες στο θεματικό Ocean Park στο εμπορικό κέντρο δεν έκαναν «την παραμικρή προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αρκούδας», όταν άνοιξε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο. 

Ο διευθυντής της παραπάνω φιλανθρωπικής, Dave Neale, δήλωσε στο BBC: «Θα χαρούμε να δούμε την Πίτσα στο πάρκο Yorkshire Wildlife». 

«Ευτυχώς θα έχουμε αίσιο τέλος. Η Πίτσα δεν θα απολαύσει μόνο απίστευτες εγκαταστάσεις, θα είναι επίσης μέρος μιας κοινότητας με αρκούδας».

Το Πάρκο Άγριων Ζώων του Yorkshire είναι το σπίτι σε ένα περιβάλλον ειδικά διαμορφωμένο για τις πολικές αρκούδες και σήμερα έχει τέσσερα ζώα που ζουν εκεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης