Bίντεο: Ο κροκοδειλάκιας πρόεδρος της Τσετσενίας είναι ο νέος... Πούτιν;

Bίντεο: Ο κροκοδειλάκιας πρόεδρος της Τσετσενίας είναι ο νέος... Πούτιν;

Μιμούμενος το είδωλό του, τον γεμάτο τεστοστερόνη Πούτιν, ο πρόεδρος της Τσετσενίας Καντίροφ αποφασίζει να δείξει στον κόσμο ότι o... ορμονικός πολιτικός πολιτισμός επιβάλει να αντιμετωπίσει ακόμα και κροκόδειλους

Bίντεο: Ο κροκοδειλάκιας πρόεδρος της Τσετσενίας είναι ο νέος... Πούτιν;
Μπορεί σε άλλα μέρη του κόσμου η μάχη για την εξουσία να έχει να κάνει με τον πανάρχαιο... ποδόγυρο (βλέπε Ολάντ, Μπερλουσκόνι κ.λπ.), όμως όπως φαίνεται στη Ρωσία το μυστικό είναι η επίδειξη τεστοστερόνης.

Και βλέποντας την επιτυχία που έχει ο Πούτιν σ' αυτόν τον επικοινωνιακό δρόμο που άνοιξε, ο προστατευόμενός του στην Τσετσενία, αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματά του. Και, γιατί όχι, να τα ξεπεράσει.

Κλείσιμο



Σε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o 39χρονος Καντίροφ φαίνεται να μην διστάζει να τα βάλει με έναν κροκόδειλο. Τον οποίον βεβαίως και κατατροπώνει με γνήσιο ρωσικό τρόπο, χρησιμοποιώντας τα καλογυμνασμένα μπράτσα του. Και πιθανόν λίγη από την πολιτική πειθώ της... μονταζιέρας. Που όπως φαίνεται αποδίδει, με τους 1,2 εκατομμύρια ακόλουθους να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από τον «ανδρισμό» του ανδρός. 



Η περιπέτεια με τον κροκόδειλο είναι το τελευταίο επεισόδιο στο περιπετειώδες πολιτικό μάνατζμεντ του Ραμζάν Καντίροφ, αφού στον λογαριασμό του υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες από αντίστοιχες «ηρωϊκές» στιγμές σε αγώνες πάλης, μποξ. Ακόμα και μία φωτογραφία με τον Πούτιν να τον φιλά στο μέτωπο και να του δίνει την ευχή του για ακόμα μεγαλύτερους άθλους.

Ο Καντίροφ είναι ο γιος του πρώην προέδρου της Τσετσενίας Αχμάντ Καντίροφ ο οποίος δολοφονήθηκε το 2004. Και τρία χρόνια αργότερα ο γιος του κατάφερε να πείσει τον Πούτιν να τοποθετήσει τον ίδιο στην θέση του Αλού Αλκχάνοφ που ήταν τότε πρόεδρος της χώρας.



Ο Πούτιν δεν αντιστάθηκε στις φιλοδοξίες του νεαρού Τσετσένου, ο οποίος όπως βλέπουμε φροντίζει (εκτός από το να προστατεύει τα συμφέροντα της Μόσχας στην ταλαιπωρημένη περιοχή) να ακολουθεί κατά πόδας το «αφεντικό» του στην επίδειξη ενός ιδιαίτερου και άκρως... ορμονικού πολιτικού πολιτισμού.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης