Έτοιμη η Ρωσία για επιδρομές κατά τζιχαντιστών και στο Ιράκ
Θετικός ο Ιρακινός πρωθυπουργός για επιχείρηση στα εδάφη της χώρας - Δηλώνει απογοητευμένος από τη δράση της διεθνούς συμμαχίας
Τη στιγμή που για δεύτερη ημέρα συνεχίζονται οι ρωσικές επιδρομές σε συριακό έδαφος με στόχο, όπως υποστηρίζει το Κρεμλίνο, να εξοντωθεί το Ισλαμικό Κράτος, η Ρωσία δηλώνει έτοιμη για επιχείρηση και στο Ιράκ.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ρωσική κυβέρνηση θα συνέχιζε τις επιδρομές και σε ιρακινά εδάφη με σκοπό να πληγούν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, εφόσον το ζητούσε η Βαγδάτη.
Από την πλευρά της η ιρακινή κυβέρνηση δηλώνει θετική στην προοπτική αυτή, ενώ ο πρωθυπουργός της χώρας, Χαϊντέρ αλ Αμπάντι, αναφέρει πως θα δεχόταν μία επιχείρηση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στη χώρα του ώστε να ηττηθεί το ΙΚ, ενώ εξέφρασε την απογοήτευσή του από το αποτέλεσμα των επιχειρήσεων της διεθνούς συμμαχίας με επικεφαλής τις ΗΠΑ.
Την ίδια ώρα, ο αλ Αμπάντι χαρακτήρισε «πολύ θετικές» τις πληροφορίες που έλαβε από την Ρωσία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.