Ντόναλντ Τραμπ: Εξώφυλλο στο TIME παρέα με έναν... αετό!

Ντόναλντ Τραμπ: Εξώφυλλο στο TIME παρέα με έναν... αετό!

Ποιος είναι ο «θείος Σαμ», που ποζάρει αγέρωχος δίπλα στον υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ;

Ντόναλντ Τραμπ: Εξώφυλλο στο TIME παρέα με έναν... αετό!
Ο αμφιλεγόμενος Ντόναλντ Τραμπ τέσσερις μέρες μετά την εντυπωσιακή του άφιξη με το ιδιωτικό του ελικόπτερο σε εκδήλωση στην Αϊόβα και αφού εξαπέλυσε μύδρους κατά των μεταναστών, επέστρεψε στο γραφείο του στο Μανχάταν και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την πολιτική που θα ακολουθήσει, αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ το 2016.

Ο 69χρονος επιχειρηματίας έδωσε συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό TIME και έγινε εξώφυλλο με μια ασυνήθιστη και εντυπωσιακή φωτογραφία. Ο Τραμπ, που διεκδικεί το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, αγαπάει τα φώτα και την δημοσιότητα, όπως αποκάλυψε ο φωτογράφος Martin Schoeller, συνεργάτης του TIME, που μίλησε για την συνεργασία του με τον Τραμπ κατά την διάρκεια της φωτογράφισης, αλλά και για τον φαλακρό αετό, που κρατά στα χέρια του, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας.

Κλείσιμο


Ο Schoeller αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στο TIME, μετά την επίμαχη φωτογράφιση με τον Ντόναλντ Τραμπ, ότι, αφού αντιλήφθηκε την αδυναμία του επιχειρηματία να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής, αποφάσισε να τον φωτογραφίσει με έναν φαλακρό αετό, το εθνικό σύμβολο των ΗΠΑ, ένα σύμβολο που ταιριάζει απόλυτα με το σλόγκαν της εκστρατείας του Τραμπ, «Make America Great Again» (Ας κάνουμε την Αμερική πάλι μεγάλη).



Ο αετός της φωτογραφίας είναι 27 ετών και ονομάζεται «θείος Σαμ». Στο γραφείο του Ντόναλντ Τραμπ, στον 25ο όροφο του Trump Tower, τον μετέφερε από το Τέξας ο εκπαιδευτής του, Jonathan Wood. O Wood περιέθαλψε τον «θείο Σαμ» μετά από ένα χτύπημα που είχε δεχθεί το 1994 από αυτοκίνητο, γεγονός που δεν του επιτρέπει την επιστροφή στην άγρια φύση.



Ο φωτογράφος του TIME αποκάλυψε ότι η φωτογράφιση του Ντόναλντ Τραμπ με τον αετό δεν ήταν και τόσο εύκολη υπόθεση και ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας φάνηκε στην αρχή λίγο διστακτικός με την ιδέα να κρατήσει το πουλί στα χέρια του. Πάντως, ο «θείος Σαμ» δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται διάσημος, καθώς έχει πάρει μέρος σε διαφημιστικά σποτ, σε τηλεοπτικές εκπομπές και σε κινηματογραφικές ταινίες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης