Ταξίδεψε σε πτήση από το Κλήβελαντ στη Νέα Υόρκη... μόνος του!

Ταξίδεψε σε πτήση από το Κλήβελαντ στη Νέα Υόρκη... μόνος του!

Ένα μοναδικά άνετο ταξίδι απόλαυσε, χωρίς να το περιμένει, ένας νεαρός Αμερικανός επιβάτης στην πτήση από Κλήβελαντ προς Νέα Υόρκη με την Delta Airlines...

Ταξίδεψε σε πτήση από το Κλήβελαντ στη Νέα Υόρκη... μόνος του!
Την Δευτέρα ο Αμερικανός Chris O' Leary είχε κλείσει μια θέση με την αεροπορική εταιρεία Delta για να ταξιδέψει από το Κλήβελαντ στη Νέα Υόρκη. Ο νεαρός άντρας, που είναι συντάκτης στην ιστοσελίδα Brew York, έφθασε καθυστερημένα στο αεροδρόμιο για να διαπιστώσει ότι η πτήση του είχε επίσης καθυστέρηση και όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες είχαν ήδη ανανεώσει τα εισιτήριά τους για να αναχωρήσουν με άλλες πτήσεις.

Έτσι, το αεροσκάφος  ήταν έτοιμο να αναχωρήσει με μοναδικό επιβάτη τον O' Leary, αλλά την τελευταία στιγμή το αεροσκάφος «έριξε» πάλι την σκάλα για να επιβιβαστεί και δεύτερος επιβάτης.

Κλείσιμο


Ο νεαρός άντρας ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες για να επιβεβαιώσει στους φίλους του ότι ταξίδεψε σε ένα άδειο αεροσκάφος, ενώ αργότερα έδωσε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC News και αναφέρθηκε στα καλά του να ταξιδεύει κανείς σε μια πτήση μόνος...

Ο O' Leary τόνισε ότι το ταξίδι του ήταν άνετο «χωρίς μωρά να τσιρίζουν, συνεπιβάτες να τον ενοχλούν απλώνοντας τα καθίσματά τους και το καλύτερο, χωρίς εκείνους τους συνταξιδιώτες που βγάζουν εν πτήσει τα παπούτσια τους...».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης