Δεύτερη έδρα στο Βρετανικό Κοινοβούλιο για τους αντι-ευρωπαϊστές

Δεύτερη έδρα στο Βρετανικό Κοινοβούλιο για τους αντι-ευρωπαϊστές

Για «ντροπιαστική ήττα» των Συντηρητικών του Κάμερον κάνει λόγο ο βρετανικός τύπος - «Τα πάντα είναι ανοιχτά για τις επερχόμενες εκλογές» δηλώνει ο Νάιτζελ Φάρατζ

Δεύτερη έδρα στο Βρετανικό Κοινοβούλιο για τους αντι-ευρωπαϊστές
Δεύτερη έδρα στο Βρετανικό Κοινοβούλιο κατέκτησε το κόμμα των αντι-ευρωπαϊστών (UKIP) στις εκλογές που διεξήχθησαν για την πλήρωση της θέσης στην περιφέρεια του Γουεστμίνστερ.

Ο Μαρκ Ρέκλες επικράτησε με διαφορά 2.920 ψήφων της υποψήφιας των Συντηρητικών του κυβερνώνοντος κόμματος Κέλυ Τόλχαρστ.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Guardian πρόκειται για μια «ντροπιαστική ήττα» για τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος είχε δώσει τα πάντα προκειμένου να κερδίσει το κόμμα του την έδρα με χαρακτηριστικό το γεγονός ότι βρέθηκε πέντε φορές στην περιφέρεια.

Η νίκη αυτή έδωσε την ευκαιρία στον ηγέτη του UKIP να δηλώσει πως «όλα είναι ανοιχτά για τις επερχόμενες γενικές εκλογές».

Η εφημερίδα σημειώνει, επίσης, ότι μολονότι η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο είχε προβλεφθεί, το πιθανότερο είναι να προκαλέσει πανικό στις τάξεις των Συντηρητικών για τη στρατηγική τους ενόψει των εκλογών που θα διεξαχθούν σε έξι μήνες από σήμερα.

Ο Κάμερον μπορεί να βρεθεί σε δύσκολη θέση καταλήγει ο Guardian.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης