Ρωσία: Θα προσφύγει στον ΠΟΕ κατά των κυρώσεων που της επέβαλε η Δύση

Ρωσία: Θα προσφύγει στον ΠΟΕ κατά των κυρώσεων που της επέβαλε η Δύση

Η Μόσχα θα στηρίξει τις εταιρείες που πλήττονται από το εμπάργκο - Ενδέχεται για το σκοπό αυτό να αντλήσει πόρους από το Εθνικό Ταμείο Πρόνοιας ή από τα συνταξιοδοτικά ταμεία

Ρωσία: Θα προσφύγει στον ΠΟΕ κατά των κυρώσεων που της επέβαλε η Δύση
Στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (ΠΟΕ) προειδοποίησε ότι θα προσφύγει η Ρωσία εναντίον των κυρώσεων που της έχουν επιβάλει οι δυτικές χώρες, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας της Ρωσίας Αλεξέι Ουλουκάγιεφ.

«Ο τελευταίος γύρος των κυρώσεων μας δίνει αφορμή να προσφύγουμε στον ΠΟΕ. Και θα προσφύγουμε» είπε ο Ρώσος υπουργός από τις Βρυξέλλες, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο RIA. 

Κλείσιμο
ωστόσο, ο υπουργός νωρίτερα είχε δηλώσει ότι η Μόσχα θα στηρίξει τις εταιρείες που πλήττονται από το εμπάργκο και ενδέχεται για το σκοπό αυτό να αντλήσει πόρους από το Εθνικό Ταμείο Πρόνοιας (NWF) ή από τα συνταξιοδοτικά ταμεία. «Φυσικά θα στηρίξουμε τις εταιρείες μας. Υπάρχουν διάφορες μορφές στήριξης, όπως διαφορετικό καθεστώς τελωνειακών δασμών, ίσως άμεση δημοσιονομική στήριξη ή και η πιθανότητα να χρησιμοποιήσουμε πόρους των συνταξιοδοτικών ταμείων ή του NWF» υπογράμμισε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης