Μπουνιές και κλωτσιές μέσα στη βουλή της Ουκρανίας

Μπουνιές και κλωτσιές μέσα στη βουλή της Ουκρανίας

Οι βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια

Μπουνιές και κλωτσιές μέσα στη βουλή της Ουκρανίας
Της...Κορέας έγινε χτες στο ουκρανικό κοινοβούλιο με τους Ουκρανούς εθνοπατέρες να επιδεικνύουν την... τεχνική τους στις πολεμικές τέχνες όταν ο αρχηγός του Κομμμουστικού Κόμματος, Πιοτρ Σιμονένκο, κατηγόρησε το σώμα για αδικαιολόγητη αδράνεια στην κρίση που μαστίζει τη χώρα.

Κι ενώ έπεφταν «βροχή» μπουνιές, κλωτσιές και χαστούκια, ο φακός απαθανάτισε μία γυναίκα βουλευτίνα από το εθνικιστικό κόμμα να...περιποιείται με τα χεράκια της τον εκατομμυριούχο κομμουνιστή Οκσάνα Καλετνίκ, ο οποίος έσπευσε να υποστηρίξει τον Σιμονένκο.

Κλείσιμο
«Εδώ και πολύ καιρό, οι άνθρωποι (στην νοτιοανατολική Ουκρανία) απαιτούν να γίνουν τα ρωσικά δεύτερη επίσημη κρατική γλώσσα στην περιοχή. Ωστόσο, οι αρχές  του Κιέβου δεν ακούν τις εκκλήσεις» ανέφερε από το βήμα της βουλής ο Πιότρ Σιμονένκο.

Όμως, δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τα λόγια και του και ξαφνικά,  από τα πίσω έδρανα εμφανίστηκαν δυο γεροδεμένοι και μαυροντυμένοι άνδρες που έδιωξαν με την βία τον Σιμονένκο, υποψήφιο πρόεδρο της Ουκρανίας, από το βήμα.

Στη συνέχεια τα αίματα άναψαν και η αίθουσα της Ολομέλειας μετατράπηκε σε ρινγκ με τους βουλευτές να ανταλάσσουν μπουνιές, χαστούκια και σπρωξίματα.

Ο πρόεδρος του κοινοβουλίου αναγκάστηκε να διακόψει την συενδρίαση αλλά οι βουλευτές συνέχιζαν να παίζουν ξύλο. Λίγη ώρα αργότερα και μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, τα πνεύματα ηρέμησαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης