Ο Πούτιν κάνει τεστ DNA σε μουσουλμάνους αθλητές από τον βόρειο Καύκασο!

Ο Πούτιν κάνει τεστ DNA σε μουσουλμάνους αθλητές από τον βόρειο Καύκασο!

Για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, η κατάσταση στη νότια Ρωσία είναι δραματική, καθώς το υψηλό επίπεδο διαφθοράς, η εκτεταμένη ανεργία και το υψηλό ποσοστό γεννήσεων, παρέχουν ένα «γόνιμο έδαφος για τους εξτρεμιστές».

Ο Πούτιν κάνει τεστ DNA σε μουσουλμάνους αθλητές από τον βόρειο Καύκασο!
Σε μία προσπάθεια να προστατεύσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι από την τρομοκρατία, ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου ταυτοποιεί τους αθλητές από ύποπτες περιοχές ζητώντας τους να υποβληθούν σε τεστ DNA. 

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Monde», o Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ζήτησε από μουσουλμάνους αθλητές που ζουν στο βόρειο Καύκασο να υποβληθούν σε εξέταση γεεντικού υλικού και το δείγμα να το στείλουν στις ρωσικές αρχές πριν ξεκινήσουν οι Αθλητικοί Αγώνες.

Κλείσιμο
Η κυβέρνηση της Μόσχας έχει ήδη ενημερώσει οκτώ μουσουλμάνους αθλητές να στείλουν το δείγμα σάλιου τους στη Ρωσία. Εκεί οι αρχές θα συλλέξουν το γενετικό τους υλικό για να μπορούν να το συγκρίνουν με αυτό που θα δώσουν όταν μεταβούν στο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας έτσι ώστε να είναι σίγουροι ότι οι αθλητές είναι αυτοί που προσέρχονται στον αθλητικό χώρο.

Οπως αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ, η προεδρία Πούτιν έχει επικεντρωθεί στην κατάσταση της μουσουλμανικής περιοχής του Βόρειου Καυκάσου καθώς τη θεωρεί βραδυφλεγή βόμβα. Για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, η κατάσταση στη νότια Ρωσία είναι δραματική, καθώς το υψηλό επίπεδο διαφθοράς, η εκτεταμένη ανεργία και το υψηλό ποσοστό γεννήσεων, παρέχουν ένα «γόνιμο έδαφος για τους εξτρεμιστές».

Οι αξιωματούχοι ασφαλείας της Μόσχας γνωρίζουν ότι τα κέντρα του ισλαμισμού, όπως η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, επιδοτούν τις παράνομες στρατιωτικες οργανώσεις στον ρωσικό Καύκασο.

Σύμφωνα με τη γαλική εφημερίδα «Le Monde», o Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ζήτησε από μουσουλμάνους αθλητές που ζουν στο βόρειο Καύκασο να υποβληθούν σε εξέταση DNA πριν ξεκίνήσουν οι Αγώνες για ένοπλος ισλαμικός εξτρεμισμός, ο οποίος γίνεται όλο και πιο ισχυρός από την Καμπούλ ως τη Δαμασκό, είναι περισσότερο από μια απειλή για τη Ρωσία απ’ ότι είναι για τις ΗΠΑ. Δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι η συνεδρίαση του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας στις 9 Σεπτεμβρίου, υπό την προεδρία του Πούτιν, επικεντρώθηκε στην κατάσταση της μουσουλμανικής περιοχής του Βόρειου Καυκάσου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πούτιν μίλησε για τη δραματική κατάσταση στη νότια Ρωσία. «Ένα υψηλό επίπεδο διαφθοράς», η εκτεταμένη ανεργία και το υψηλό ποσοστό γεννήσεων, σημείωσε, παρέχουν ένα «γόνιμο έδαφος για τους εξτρεμιστές».

Οι αξιωματούχοι ασφαλείας της Μόσχας γνωρίζουν ότι τα κέντρα του ισλαμισμού, όπως η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ τα οποία υποστηρίζουν τους αντάρτες της Συρίας, επιδοτούν επίσης τις παράνομες στρατιωτικες οργανώσεις στον ρωσικό Καύκασο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης