Στις ελβετικές Άλπεις έπειτα από πτώση με αλεξίπτωτο σκοτώθηκε χτες ο έμπειρος Βρετανός κασκαντέρ που υποδύθηκε τον Τζέιμς Μποντ στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου πέρσι το καλοκαίρι.
Ο 42χρονος Μαρκ Σάτον, σκοτώθηκε πέφτοντας από ελικόπτερο κάνοντας ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο (wingsuit) σε βουνοκορυφή της περιοχής Τριέν, κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία.
Η ελβετική αστυνομία διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.