Τι θα σύστηναν οι Έλληνες στους τουρίστες για τις διακοπές τους στην Ελλάδα

Τι θα σύστηναν οι Έλληνες στους τουρίστες για τις διακοπές τους στην Ελλάδα

Ο πιο ελκυστικός προορισμός για τους ξένους τουρίστες στην Ελλάδα είναι τα ελληνικά νησιά, όπως δηλώνει το 70% των ερωτηθέντων - Η Ακρόπολη, η Θεσσαλονίκη και οι Δελφοί επισημάνθηκαν από το 60%, το 50% και το 40% των Ελλήνων αντίστοιχα

Τι θα σύστηναν οι Έλληνες στους τουρίστες για τις διακοπές τους στην Ελλάδα
Τα ελληνικά νησιά, η Ακρόπολη, οι Δελφοί και η Θεσσαλονίκη αποτελούν τα πιο ελκυστικά μέρη και αξιοθέατα για τους τουρίστες.

Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν οι ίδιοι οι Ελληνες, οι οποίοι φαίνεται ότι είναι υπερήφανοι για την χώρα τους και την τουριστική της αξία, αφού το συντριπτικό ποσοστό του 99% θα συνιστούσε σε ξένους τουρίστες να επισκεφθούν τη χώρα μας, ενώ μόλις το 1% δεν θα έκανε το ίδιο.

Κλείσιμο
Τα στοιχεία προκύπτουν από την πρόσφατη ταξιδιωτική ερευνα που διεξήχθη από την PayPal και την εταιρεία ερευνών GfK τον Ιούνιο του 2017 σε Πολωνία, Ουγγαρία, Ελλάδα και Τσεχία με τη χρήση online ερωτηματολογίου ανάμεσα σε 5.000 χρήστες του διαδικτύου, ηλικίας άνω των 18 ετών.

Σύμφωνα λοιπόν με τη γνώμη των ίδιων των Ελλήνων για τη χώρα τους, ο πιο ελκυστικός προορισμός για τους ξένους τουρίστες στην Ελλάδα είναι τα ελληνικά νησιά, όπως δηλώνει το 70% των ερωτηθέντων. Η Ακρόπολη, η Θεσσαλονίκη και οι Δελφοί επισημάνθηκαν από το 60%, το 50% και το 40% των Ελλήνων αντίστοιχα.

Οι υπόλοιποι εκπρόσωποι των λαών που συμμετείχαν στην εν λόγω έρευνα, δηλαδή οι Πολωνοί, οι Τσέχοι και οι Ούγγροι, είναι εξίσου υπερήφανοι για τη χώρα τους ως ταξιδιωτικό προορισμό (το 92% θα πρότεινε σε ξένους τουρίστες να την επισκεφθούν).

Διαβάστε περισσότερα στο Newmoney


                                                                        
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης