Αγόρασε διαφήμιση twitter αξίας χιλίων δολαρίων για να παραπονεθεί στη British Airways!

Αγόρασε διαφήμιση twitter αξίας χιλίων δολαρίων για να παραπονεθεί στη British Airways!

Δαιβάστε το μήνυμα του εξαγριωμένο @HVSVN με την οποία απευθύνθηκε σε όλους τους followers της @BritishAirways

Αγόρασε διαφήμιση twitter αξίας χιλίων δολαρίων για να παραπονεθεί στη British Airways!

Ο @HVSVN είναι ένας χρήστης του Twitter, ο οποίος πρόσφατα ταξίδεψε με την αεροπορική εταιρία British Airways. Όταν έφτασε στον προορισμό του, ανακάλυψε πως η βαλίτσα του είχε χαθεί και σκέφτηκε αμέσως να στραφεί στο Twitter για να παραπονεθεί, πιστεύοντας πως θα λάβει άμεσα απάντηση. Κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη ποτέ.

twitter promoted tweet

Κλείσιμο

Εξαγριωμένος ο @HVSVN, αγόρασε διαφήμιση στο Twitter αξίας 1.000 δολαρίων(!), με την οποία απευθύνθηκε σε όλους τους followers της @BritishAirways με το παραπάνω μήνυμα. Φυσικά, η κίνηση του αυτή προκάλεσε ντόρο τόσο στα διεθνή Μ.Μ.Ε., όσο και στους χρήστες του Twitter, με το χορηγούμενο tweet να πετυχαίνει 18,7% ρυθμό αλληλεπίδρασης(engagement).

twitter british airways response

Τελικώς η British Airways, όπως αναφέρει το digitallife.gr, απάντησε στον εκνευρισμένο πελάτη της, λέγοντας πως η εξυπηρέτηση πελατών μέσω Twitter λειτουργεί συγκεκριμένες ώρες, αν και η σύντομη συνομιλία δεν πήγε και τόσο καλά. Ο @HVSVN δεν ικανοποιήθηκε από την επικοινωνία αυτή και έτσι συνέχισε τη διαφήμιση επί πληρωμή για τη δυσφήμιση της αεροπορικής εταιρίας. Μία μέρα μετά το συμβάν, ο χρήστης @HVSVN έγραψε στο Twitter πως πήρε αυτό που ήθελε και νίκησε. Δε γνωρίζουμε αν βρέθηκε τελικά η βαλίτσα, πάντως ο @HVSVN πήρε μπόλικη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης