Μπαρμπόσα: Χαρά μου να επιστρέψω στην ΑΕΚ

Μπαρμπόσα: Χαρά μου να επιστρέψω στην ΑΕΚ

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα δήλωσε πως μετά χαράς θα επέστρεφε στην ΑΕΚ, την οποία κρατά πάντα στην καρδιά του

Μπαρμπόσα: Χαρά μου να επιστρέψω στην ΑΕΚ
Σε δύο σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Έλντερ Μπαρμπόσα πρόσφερε σημαντικές υπηρεσίες και έγινε από τους αγαπημένους της εξέδρας. Μάλιστα τη στιγμή που η «Ένωση» δεν έχει βρει μετά την αποχώρησή του κάποιο κλασικό αριστερό εξτρέμ με καλή απόδοση, το όνομά του ακόμη και τώρα συχνά-πυκνά μνημονεύεται. Ο ίδιος μιλώντας στη Live Sport δεν έκρυψε πως θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή, αν και στην παρούσα φάση δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. 

«Θα ήταν ευχαρίστησή μου να γυρίσω στην ΑΕΚ κάποια ημέρα. Δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Πάντως, είτε τον Μπαρμπόσα, είτε άλλον, η ΑΕΚ μπορεί να βρει έναν καλό αριστερό εξτρέμ αν ψάξει. Εγώ είμαι πάντα ανοιχτός να μιλήσω με την ΑΕΚ», τόνισε, ενώ πρόσθεσε πως ανεξάρτητα από το αν θα επιστρέψει, θέλει να δει την «Αγια-Σοφιά». «Θα ήθελα να έρθω να δω την ΑΕΚ στο νέο γήπεδο. Είτε είμαι εκεί στην ομάδα, είτε όχι. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την συμπαράστασή τους σε μένα. Και όσο έπαιζα στην ΑΕΚ και μετά και τώρα. Τους έχω πάντα στην καρδιά μου», πρόσθεσε. 

Κλείσιμο
Όσο για το λόγο που έφυγε από την ΑΕΚ, αρχικά για την Αλ Γουάσλ, είπε: «Η ΑΕΚ ποτέ δεν έδειξε ποτέ αν με ήθελε ή όχι. Δεν είχα πρόταση να ανανεώσω ένα χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιό μου. Ήταν η τελευταία χρονιά του συμβολαίου μου και δεν είχα πρόταση να ανανεώσω από την ομάδα. Στα Εμιράτα μου πρόσφεραν ένα πολύ καλό συμβόλαιο και αποφάσισα να πάω εκεί. Ωστόσο, μου φέρθηκαν πολύ καλά όλοι στην ΑΕΚ, το διάστημα που βρέθηκα στην ομάδα. Δεν έχω κάτι για να τους κατηγορήσω, όλοι μαζί μου ήταν πολύ ενθουσιασμένοι. Έχω ακόμη επαφές στην ΑΕΚ, με πολλά παιδιά. Συμπαίκτες και ανθρώπους από την ομάδα». 

Ο Μπαρμπόσα παίζει πλέον στην Ακίσαρσπορ (έχει συμβόλαιο ως το 2019) μετρώντας 15 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ φέτος.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης